KOPIĆ NAKON DERBIJA IZJAVOM RAZOČARAO NAVIJAČE: / 'Ovo je naš maksimum, Rijeka je bila bolja'

Image
Foto: Pixsell

Rijeka je iz Jadranskog derbija izašla kao pobjednik, a Željko Kopić komentirao je koliko im je njegova ekipa u tome pomogla

13.8.2018.
7:58
Pixsell
VOYO logo

U derbiju 3. kola Prve HNL Rijeka je u nedjelju na prepunoj Rujevici protiv Hajduka odigrala 1-1, no Riječani imaju za čime žaliti jer su propustili brojne prilike. Susret je odigran na stadionu na Rujevici pred 8.000 gledatelja, a sudio je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline.

RIJEKA – HAJDUK 1-1: Mijo Caktaš pod paljbom Armade iz jedanaesterca spasio Hajduk u posljednjim minutama!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RIJEKA – HAJDUK 1-1: /

Mijo Caktaš pod paljbom Armade iz jedanaesterca spasio Hajduk u posljednjim minutama!

Image
RIJEKA – HAJDUK 1-1: /

Mijo Caktaš pod paljbom Armade iz jedanaesterca spasio Hajduk u posljednjim minutama!

Hajdukov maksimum

Trener Hajduka Željko Kopić istaknuo kako su njegovi igrači zbog truda zaslužili bod, a istaknuo je kako se njegova momčad tek uigrava i pati od nedostatka opcija u veznom redu.

"Utakmica je bila zahtjevna. U prvom dijelu bili smo odlični u duelu, ali nedostajao nam je pas prema naprijed. Kasnije je Rijeka preuzela dominaciju u duelima, a mi smo postali previše defenzivni. U drugom dijelu domaćin je kontrolirao utakmicu, a mi smo uzeli bod na individualnu akciju. Rijeka je bila bolja, ali mi smo dali sve od sebe, maksimum mogućnosti. To nas je nagradilo", smatra Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uigravamo se, ovo su prve zajedničke utakmice većini igrača koje imam. Najveći je problem u veznom redu jer nemamo igrača za rotaciju, zato je bitno da momčad reagira dobrom energijom. Doći ćemo na pravu razinu", dodao je trener Hajduka koji nakon tri kola za vodećim Osijekom zaostaje sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi igrači upitni

Nakon tri kola koliko Hajduk ne zna za pobjedu. Kopić ne zna ni hoće li mu Uprava, nakon rasprodaje, dovesti nove igrače do kraja prijelaznog roka. "Klub je u situaciji u kojoj dolasci ovise o odlascima. Pokušavamo odvagnuti i donijeti najkvalitetnije odluke, obzirom na situaciju."

U četvrtak Hajduk očekuje uzvratna utakmica 3. pretkola kvalifikacija za Europa ligu u kojoj će pokušati izboriti prolazak u playoff rundu natjecanja, a naposlijetku i grupnu fazu EL koju već dugo očekuju na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači su opterećeni u kontinuitetu, procijenit ćemo njihovo stanje i izvesti na teren najbolju moguću momčad. Utakmica s Rijekom bila je i više nego dobar uvod. Nadam se da ćemo proći, isto želim i Rijeci", poručio je Kopić nakon utakmice na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo