KLUB TONE, A HULJAJ PUTUJE: / Predsjednik Hajduka u jeku velike krize otišao na privatni put u Ameriku

Image
Foto: PIXSELL

Ovakav potez predsjednika Hajduka sigurno neće biti najbolje dočekan od strane navijača

24.8.2018.
19:44
PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Hajduka Jasmin Huljaj otputovao je u Ameriku na tjedan dana, i to ne poslovno, nego privatno, piše 24 sata. Hajduk nalazi u jednoj od najozbiljnijih klupskih kriza u novijoj povijesti, sve što trenera i sportskog direktora još drži na poslu je predsjednikova podrška, Nadzorni odbor sprema se odstupiti, ali ipak će ostati na funkcijama do novih izbora. Huljaj je očito procijenio da je sada dobro vrijeme za privatno putovanje.

“Sportski direktor Saša Bjelanović i trener prve momčadi Željko Kopić sinoć su poslije utakmice stavili svoje mandate na raspolaganje, što ja kao predsjednik Uprave nisam prihvatio. Obojica imaju moje puno povjerenje, a uvjeren sam i znanja i energije da situaciju u kojoj se nalazi momčad u budućem periodu značajno popravi”, rekao je tada predsjednik Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problematična odluka

Splićane u HNL-u čekaju dvije gostujuće utakmice protiv Intera i Slaven Belupa, a momčad je u poprilično lošem stanju. Možete i sami zaključiti kakvu im poruku na ovaj način šalje predsjednik. Pogotovo zbog toga što je još uvijek u tijeku prijelazni rok u kojem navijači očekuju pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriza u klubu natjerala je Torcidu da otkaže dodjelu nagrade "Hajdučko srce" za prošlu sezonu jer kako kažu, nemaju koga nagraditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo