JE LI OVO KONAČNA POTVRDA ADEMIJEVA ODLASKA? / Dinamo radi na dovođenju hrvatskog veznjaka iz Portugala

Image
Foto: AFP

Dok sve druge polako preuzima blagdanski duh u Maksimiru se radi punom parom

23.12.2018.
8:08
AFP
VOYO logo

Igrači Dinama i Nenad Bjelica miruju na zasluženom odmoru nakon možda i najbolje polusezone u novijoj povijesti kluba. Modri su se razišli diljem svijet i uživaju u godišnjem odmoru, a Bjelica se zaputio na skijanje.

Ipak, u Maksimiru se radi punom parom, traže se pojačanja, ali i mladi talenti za nastavak sezone. Portugalski Record s nekoliko je tekstova u zadnjih par tjedana navijestio da bi u Dinamo mogao stići Josip Mišić, bivši igrač Rijeke koji je otišao u Sporting gdje se baš nije naigrao, a novi trener nema ga u planovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazak uvjetuje odlaske i obrnuto

Bez obzira na to što ga Portugalci guraju u Dinamo, transfer nije izgledan ako u Dinamu ne bude odlazaka. Bjelica na raspolaganju za poziciju defanzivnog veznog, onu koju igra Mišić, ima Ademija i Šunjića, a u veznom redu još ima Olma, Gojaka, Moru, Majera, Kneževića i nekolicinu drugih igrača koji mogu uskočiti ako zatreba.

Vrlo brzo mogli bismo saznati koliko istine u tome što Portuglaci pišu, jedna od stvari koje sigurno idu u prilog Mišiću je i činjenica da ga je Bjelica trenirao dok je bio u Speziji pa točno zna što od njega može dobiti. Po ovim aktivnostima Modrih čini se da se u Maksimiru spremaju za moguće odlaske Olma i Ademija za koje ne nedostaje ponuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo