JE LI OVO KONAČNA POTVRDA ADEMIJEVA ODLASKA? / Dinamo radi na dovođenju hrvatskog veznjaka iz Portugala

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Dok sve druge polako preuzima blagdanski duh u Maksimiru se radi punom parom

23.12.2018.
8:08
AFP
VOYO logo

Igrači Dinama i Nenad Bjelica miruju na zasluženom odmoru nakon možda i najbolje polusezone u novijoj povijesti kluba. Modri su se razišli diljem svijet i uživaju u godišnjem odmoru, a Bjelica se zaputio na skijanje.

Ipak, u Maksimiru se radi punom parom, traže se pojačanja, ali i mladi talenti za nastavak sezone. Portugalski Record s nekoliko je tekstova u zadnjih par tjedana navijestio da bi u Dinamo mogao stići Josip Mišić, bivši igrač Rijeke koji je otišao u Sporting gdje se baš nije naigrao, a novi trener nema ga u planovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazak uvjetuje odlaske i obrnuto

Bez obzira na to što ga Portugalci guraju u Dinamo, transfer nije izgledan ako u Dinamu ne bude odlazaka. Bjelica na raspolaganju za poziciju defanzivnog veznog, onu koju igra Mišić, ima Ademija i Šunjića, a u veznom redu još ima Olma, Gojaka, Moru, Majera, Kneževića i nekolicinu drugih igrača koji mogu uskočiti ako zatreba.

Vrlo brzo mogli bismo saznati koliko istine u tome što Portuglaci pišu, jedna od stvari koje sigurno idu u prilog Mišiću je i činjenica da ga je Bjelica trenirao dok je bio u Speziji pa točno zna što od njega može dobiti. Po ovim aktivnostima Modrih čini se da se u Maksimiru spremaju za moguće odlaske Olma i Ademija za koje ne nedostaje ponuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo