IZ HAJDUKOVOG KUTA: / 'Dinamo nije imao igru i nezasluženo je pobijedio'

Image
Foto: PIXSELL

Dinamo je slavio u derbiju 27. kola Prve HNL 1-0 pobjedu protiv Hajduka u Splitu

3.4.2019.
21:39
PIXSELL
VOYO logo

Pogotkom Marija Gavranovića iz 26. minute Dinamo je svladao Hajduk na Poljudu u derbiju 27. kola hrvatskog nogometnog prvenstva. Aktualni prvak sad ima 70 bodova i uživa u velikoj prednosti na čelu ljestvice domaće lige dok Hajduk na petoj poziciji ima 27 bodova manje.

Image
[FOTO] HAJDUK - DINAMO 0-1: /

Modri osvojili Poljud, Caktaš zbog udaranja Šunjića dobio crveni; na travnjaku je bilo prilično žestoko

Image
[FOTO] HAJDUK - DINAMO 0-1: /

Modri osvojili Poljud, Caktaš zbog udaranja Šunjića dobio crveni; na travnjaku je bilo prilično žestoko

Osim pogotka Gavranovića koji je natrčao loptu koju je odbio Hajdukov vratar Posavec poslije slobodnog udarca Oršića, utakmicu je obilježio i crveni karton Caktaša zbog namjernog udaranja Šunjića u 77. minuti tijekom jednog duela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Puno su nabijali'

Iz bijelog kuta smatraju da Dinamo pobjedu nije zaslužio, a Caktašev potez ne žele komentirati.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo odradili dobru utakmicu. Nesretni gol. Pogreška nema veze čija je. Nismo zaslužili izgubiti, odigrali smo dobru utakmicu. Imali smo inicijativu, ali na kraju su oni pobijedili. Dinamo je dosta išao na treću liniju, puno su nabijali, nisu imali neku igru. Nije bilo koristi puno od bokova, bez šansi je bilo, znali smo da će se igrati tvrdo i da moramo svaku šansu igrati. Crveni karton Caktaša ne bih komentirao", kazao je Stanko Jurić, a prenosi 24sata.hr.

Dodao je i ovo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam gdje je razlika između Dinama i Hajduka, analizirali smo cijeli tjedan, znali smo sve njihove mane i prednosti, razočarani smo, ali okrećemo se Osijeku. Trener je rekao da nam je važnija utakmica s Osijekom nego s Dinamom. Dinamo je tu zbog navijača, ali ovo je ključnije. Atmosfera je predivna, uvijek su tu navijači iza nas, a sigurni smo da će ovako biti i protiv Osijeka."

'Uvijek isto'

I Domagoj Bradarić misli da je pobjeda branitelja naslova prvaka nezaslužena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nezaslužena pobjeda Dinama. Imali smo šanse, ali ne i realizaciju. Uvijek na isti način izgubimo od njih. Imamo inicijativu i sve, ali ne znam što se dogodi."

'Perfektna utakmica'

Susret je iz kuta pobjednika prokomentirao Emir Dilaver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"Mi trebamo imati motiv. Imamo još ciljeva, radimo svaki tjedan na tome, želimo čuvati neku statistiku za nas, mi smo danas odradili svoje. Hajduk je dobro igrao, postavili su se fino, imali su nekih situacija i loših dodavanja. Ali borili su se, imaju dobre igrače naprijed, dobre automatizme. Atmosfera je isto bila dobra, igrao sam u Poljskoj pa me ne može puno iznenaditi, ali bilo je fino."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali smo da će oni ući malo agresivnije s nekim presingom. Imali smo dobre akcije, u prvom poluvremenu nam je falilo da neka dodavanja bolje odradimo, ali derbi je uvijek težak. Oni moraju, mi hoćemo. No utakmica je za nas bila perfektna, dosta agresivnosti. Mislim da je bila dobra utakmica za TV."

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo