IGOR CVITANOVIĆ SASVIM OTVORENO: / 'Ne bih preuzeo klupu Hajduka', a za to postoji vrlo dobar razlog

Image
Foto: PIXSELL

Igor Cvitanović prokomentirao derbi i otkrio planove

21.2.2018.
20:19
PIXSELL
VOYO logo

O bivšim i aktualnim temama u domaćem nogometu, nadolazećem Svjetskom prvenstvu i zanimljivostima u Ligi prvaka govorio je Igor Cvitanović, gost Večernjeg TV-a.

Jedna od ikona hrvatskog nogometa, u igračko vrijeme često osporavani napadač uz čije se ime nerijetko veže i 'legenda' analizirao je nedavni derbi 'svog' Dinama i Hajduka u kojem je splitska momčad stigla do 1-0 pobjede. Tema je bila neizbježna, suđenje. Tihomir Pejin, glavni sudac utakmice na Maksimiru prošle nedjelje, napravio je više pogrešaka među kojima i neke vrlo teške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez razloga

"Hajduk je odnio pobjedu u jednoj lošoj predstavi. Očekivao sam više od derbija i nogometa u njemu. Kad nema dobre igre, traži se nešto drugo, a suci nisu bili na visini. O njima ne volim govoriti, ali sad se mora reći da su dvije greške bile kardinalne. Jedna je od pomoćnika, a jedanaesterac sviran za Dinamo, to je bilo nepotrebno, smiješno i svirano bez ikakvog razloga."

Cvitanović, danas trener, ne skriva da ima velike ambicije i po tom pitanju. Dinamo, njegova igračka ljubav, uvjeren je, bit će jednog dana i odredište u njegovoj trenerskoj karijeri koju sad želi graditi izvan hrvatskih granica. Hajduk to neće biti. Upitan bi li prihvatio poziv s Poljuda kazao je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolaskom u Hajduk bih razočarao mnoge

"Ne. Imao sam ponudu i kao igrač pa nisam prihvatio. Ne zato što ja Hajduk ne volim nego zato što sam preveliki dinamovac i imam preveliki respekt i prema Dinamu i prema Hajduku da bih kao legenda Dinama došao u Hajduk. Dijete sam Osijeka ali sam sve napravio u Dinamu, a svojim odlaskom u Hajduk bih razočarao i sebe i mnoge koji su za mene navijali i u mene sve ove godine vjerovali. Vjerujem da bih razočarao i navijače Hajduka kad bih u Hajduk i došao."

"Moj trenerski stil je napadački, takav vraća publiku na stadione. Nogomet se igra za golove, a ako toga nema nogomet nema smisla", kazao je Cvitanović za kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo