HERR OTTO O KONTROVERZNOM POTEZU NENADA BJELICE: / 'Nikad nisam i nikad ne bih promijenio svih 11 igrača'

Image

Kontroverznu odluku o kojoj se ne prestaje pričati prokomentirao je i legendarni hrvatski trener

29.7.2018.
10:57
VOYO logo

Još uvijek ne prestaju priče o odluci Nenada Bjelice da nakon velike pobjede protiv Hapoela u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka na teren protiv Rudeša na otvaranju HNL-a pošalje potpuno novu momčad, bez ijednog igrača koji je igrao tu utakmicu. Dinamo je remizirao s Rudešom 1-1, a cijelu situaciju za 24 sata prokomentirao je Otto Barić.

To se ne radi

"Nikad u karijeri nisam napravio ovo što i Nenad Bjelica i nikad ne bih. Pa to nema nikakvog smisla. Ovih 11 igrača koje je stavio protiv Rudeša, mogao je staviti u nekoj utakmici u tjednu, primjerice, protiv Dubrave ili Kerestinca, nevažno, a ne u utakmici za bodove. Nepotrebno je izgubio dva boda", rekao je Otto Barić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije trebao mijenjati

"Imao je protiv Hapoela momčad koja je igrala dobro. Mogao je izmijeniti dva, tri igrača i ostaviti ovih osam koji su igrali dobro i dodati, recimo, tog malog Majera, Fiolića, pa da vidi kako oni igraju s najboljima, odnosno, kakvi su u najboljoj momčadi. Puno je logičnije da je izmijenio trojicu, pa ako Dinamo vodi, ubaciti još trojicu i vidio bi šest novih igrača i imao tri boda. Za ovu, nazovimo je B momčad, ima vremena", smatra Barić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgubili prednost

"Pričali su da je Rudeš promijenio momčad, da su to sve novi igrači. Jesu, ali i Dinamo je u toj utakmici imao sve nove igrače i izgubio prednost. Preozbiljno je prvenstvo da bi se bacali bodovi. Ja to nikad ne bih napravio, ima drugih načina. Lijepo bi rekao igračima: ‘Fala lepo, dečki, igrate u nekoj drugoj utakmici’", zaključio je Barić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo