HAJDUKOVE POKERAŠE ČEKA OZBILJNA KAZNA: / Bijeli će ih propisno udariti po džepu

Image
Foto: Screenshot

Čelnici Hajduka odlučili su da ne žele destabilizirati klub pa će s kaznama za pokeraše ipak malo pričekati

14.12.2018.
12:40
Screenshot
VOYO logo

Prije dva dana su na Facebook stranici “Otac ulica, majka Torcida” procurile fotografije nekoliko Hajdukovih igrača kako goli do pasa igraju poker, ispijaju alkohol, konzumiraju cigarete, a neki od prisutnih za stolom pritom si lijepe šnite pršuta na čelo poput bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma.

Da stvar bude gora, na fotografijama su trojica igrača koji spadaju među najkritiziranije u Hajdukovoj svlačionici. Stoper Stipe Vučur te lijevi bekovi Andre Fomitschow i Steliano Filip. Ne bi to izazvalo takvu reakciju među Hajdukovim navijačkim pukom i u medijima da Bijeli igraju dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se Hajduk

Danas se službeni se Hajduk glede “afere poker” očitovao sljedećom rečenicom: “HNK Hajduk je odmah po saznanju pokrenuo proces kojim će se utvrditi sve okolnosti događaja kojemu svjedoče fotografije te prema klupskom pravilniku sve propuste i sankcionirati”, stoji u kratkom priopćenju s Poljuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rasplet i sankcije vjerojatno ćemo doznati tek nakon zadnje utakmice polusezone, protiv Dinama, jer u Hajduku su odlučili da neće dodatno destabilizirati momčad uoči nedjeljnog derbija. Čelnici Hajduka znaju i tko je četvrti pokeraš, ali u ovom trenutku nije poznato hoće li i protiv njega biti pokrenuta istraga, odnosno hoće li zatražiti očitovanje.

Ako kazna i ne bude raskid ugovora, bit će barem ozbiljna novčanu sankciju, a ona po pravilniku može maksimalno iznositi 20% godišnjih primanja. Prevedeno u novac, Hajduku bi u blagajni ostalo oko 120.000 eura jer je ono što se vidi na fotografijama dovoljno kompromitirajuće da klub može posegnuti za maksimalnim sankcijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo