HAJDUK DOGOVORIO PRODAJU ZORANA NIŽIĆA: / Kapetan Majstora s mora seli u Rusiju za 800 tisuća eura

Image
Foto: PIXSELL

Završena je saga oko transfera nezadovoljnog kapetana Hajduka

23.8.2018.
20:13
PIXSELL
VOYO logo

Prema najnovijim infromacijama Zoran Nižić trebao bi danas obaviti liječničke preglede i postati novi igrač Ahmat Groznog, ruskoga prvoligaša čiji su predstavnici jučer popodne došli u Split da završe pregovore oko transfera nezadovoljnog stopera. Izgledno je da će Hajduk od Nižićeva transfera dobiti oko 800 tisuća eura.

Još od trenutka kada mu je propao transfer u Tursku Nižić je u tihom ratu s upravom koja mu sada nudi novi ugovor, ali jasno je kako je vjerojatno najbolja opcija za sve da kapetan Hajduka preseli u novi klub kako bi se dobilo na miru u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prodao se u dva dana

Samo dva dana nakon što su Hysen Memolla, Marko Futacs i Nižić prebačeni u drugu momčad potonji je ostvario transfer u prvi rang ruskog nogometa gdje će po svemu sudeći biti puno zadovoljniji nego što je dosad bio na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nižić je za Hajduk odigrao 139 službenih utakmica, upisao 11 golova i tri asistencije, a na Poljud je stigao krajem kolovoza 2012. godine iz Brusselsa. Stigao je zaobilaznim putem, iz Belgije, i ostao u Hajduku šest godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo