EPILOG NEVIĐENOG KAOSA U KOPRIVNICI: / Igrač Slaven Belupa pretukao voditelja osiguranja?

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

U Koprivnici se jučer odvila neviđena drama za HNL terene

10.3.2019.
8:32
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Hajduka stigli su do velike pobjede nakon preokreta u Koprivnici. Međutim nije sve protekao bez incidenata. Glavni sudac utakmice Fran Jović prijavio je direktora Slaven Belupa Zvonimira Šimunovića.

“Po završetku utakmice, gospodin Zvonimir Šimunović dočekao me je u tunelu igrališta te se pokušao samnom fizički obračunati, u čemu su ga spriječili zaštitari. Nakon toga, isti mi je prijetio riječima: ‘Je*at ću ti ja mater, pi*ka ti materina.’ To je ponovio u više navrata. Također, u 62. minuti utakmice je s klupe udaljen pomoćni trener Hajduka… ‘Udaljio sam Gorana Rosandu zbog učestalog prigovaranja riječima: ‘Smeća ste velika'”, stoji u prijavi suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Led na glavi voditelja osiguranja

Kaos je počeo još pred utakmicu. Blagajnici na stadionu ‘Ivan Kušek Apaš’ dobili su upute o prodaji ulaznica i načinu. Karte su smjeli prodavati samo za one koji imaju prebivalište u idućih pet županija: Koprivničko-križevačka, Varaždinska, Međimurska, Bjelovarsko-bilogorska, Virovitičko-podravska. Hajdukovi navijači prijetili ustavnim tužbama zbog diskriminacije pa ih je policija nakon ovakve reakcije na diskriminacijsku odluku organizatora pustila na stadion.

Epilog svega bio je da je led na natečenu glavu stavljao voditelj osiguranja kojega je ranije zabilježila kamera kako nesuvislo pokušava objasniti zašto je tribina otvorena samo za žitelje pet županija. Incident su vidjeli i neki iznenađeni hajdukovci, voditelja osiguranja je šakama navodno izudarao igrač Slavena, a razlog je bio taj što mu roditelji i djevojka nisu mogli ući na tribinu pa su se vratili kućama. Naime, svo troje su iz - Zagreba, piše Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo