DINAMOV STOPER I BJELIČIN SANCHO PANZA PORUČIO: / 'Želimo da se protivnici boje kad dolaze na Maksimir!'

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Dinamo se planski pojačavao ovoga ljeta, a to se najbolje vidi na stoperskim pozicijama

17.8.2018.
19:36
PIXSELL
VOYO logo

Emir Dilaver sigurno je jedno od najboljih pojačanja Dinama u ovom prijelaznom roku. Bjeličin miljenik koji ga prati kroz karijeru pokazao se kao sjajan dodatak Dinamovoj obrani koja je ostala bez nekoliko bitnih igrača, a u duetu s Theophileom Catherineom čini stoperski tandem kojeg se ne bi posramili ni veći klubovi od Dinama.

Dinamo je osigurao europsku jesen

"To nam je bio prvi cilj, ovo smo htjeli. Bila je vrlo napeta situacija, svatko je očekivao puno od nas, pogotovo nakon prve utakmice s Hapoelom, svi su govorili da smo top momčad, očekivanja su još više rasla. Mislim da smo mi i pokazali da smo top momčad, igrali smo protiv odličnih momčadi, izvukli sjajne rezultate. Izgledalo je lako, ali bilo je tu puno posla, puno koncentracije, svi su dali sve od sebe - rekao je Dilaver, a onda otkrio svoj i momčadski sljedeći cilj. Naravno, uz Ligu prvaka.", rekao je Emir Dilaver, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijači su isto bili uz nas, bili nam potpora. A mi želimo da ih još dođe, želimo ih svojim igrama navući, da Maksimir bude krcat kao u stara vremena. Da gori Zagreb! I da kad protivnici dođu ovdje, da se uplaše kad istrče na naš teren. To nam je cilj, želimo svi skupa vidjeti puni Maksimir. Sada dok je tako odlična atmosfera u momčadi i oko kluba, da u tu priču uključimo i navijače, to bi onda bilo fenomenalno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo nakon dugo vremena igra na rezultat

"Tako se igraju ovakve utakmice. Imamo iskusnih igrača, ali i mladih, dobrih, odlična smo kombinacija. Imamo i trenera koji je odlično analizirao protivnika i pripremio utakmicu, jedino se tako protiv Astane može igrati, čvrsto i sigurno otraga. Uvijek se može nešto desiti u takvoj igri, ali igrali smo baš onako kako treniramo, odlično se postavljali, defanzivno bili odlični. Kad je tako, ako netko i ispadne, sve se može ispraviti, ali blok je uvijek tu, igramo jedan za drugoga.", rekao je Dilaver i istaknuo kako se sjajno slaže s partnerom Catherineom:

"Slažemo se dobro, istina, Theo je kvalitetan igrač. Igrao je na visokoj razini i tko se ne bi s njim složio? Imamo još detalja u kojima se možemo bolje slagati, ali u ove četiri zajedničke utakmice izgledalo je to dosta dobro. Ali i ovi ispred nas rade dobar posao, ovi na bokovima, nitko ne ispada, čuvamo jedan drugome leđa. To je recept."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijede Young Boysi

"Ne razmišljam još o Young Boysima, čeka nas utakmica s Osijekom, kod baš ide tako, iz utakmice u utakmicu. Osijek je dobra momčad, čeka nas ozbiljan susret. Što se tiče Young Boysa, gledao sam ih par puta prošle sezone, imam dvojicu prijatelja u Švicarskoj... Ali nećemo puno o njima. Nešto već imamo u rukama, teret je pao s leđa, osigurali smo europsku jesen. To je bio cilj, sad ganjamo san, Ligu prvaka.", završio je Dilaver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo