DINAMOV NAPADAČ PRED HAJDUK: / Alarm nije upaljen niti ga treba paliti, ali...'

Image
Foto: PIXSELL

'To je jedna od onih utakmica u kojima se vide pravi igrači'

20.4.2018.
18:00
PIXSELL
VOYO logo

Rijeka, Slaven Belupo, Rudeš i Istra klubovi su kojima je Mario Gavranović zatresao mrežu otkako se u zimskom prijelaznom roku nogometaša preselio s Kantride u Maksimir. U dresu Dinama zasad je odigrao devet utakmica, a i on, kao i kompletna momčad, zaslužuju i kritike na povremena izdanja.

Ne bježi od toga niti sam švicarski reprezentativac koji za Sportske novosti priznaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaista nisam očekivao takvo proljeće. Pogotovo ne nakon dobro odrađenih priprema. Mislio sam da ćemo puno lakše i manje stresno stići do završnice prvenstva."

Dostojni dresa i grba

Kraj prvenstva polako se nazire, a Dinamo slijedi ogled na Poljudu. Bude li u njemu Hajduk upisao pobjedu, razlika između vodećeg Dinama i drugoplasirane splitske pratnje svest će se na dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Alarm nije upaljen, ne treba ga paliti, ali treba u ovoj situaciji pokazati karakter. Mi igrači moramo pokazati sebi i drugima da smo dostojni dresa i grba kojeg nosimo. Ništa drugo ne priznajem", poručuje Gavranović priznajući da ne osjeća pritisak pred derbi:

"Niti malo. Baš nema nikakvog pritiska, nema nikakvog stresa. To je jedna od onih utakmica u kojima se vide pravi igrači. Takvi ogledi bude poseban motiv. Atmosfera? Pa nemamo prilike igrati svaki tjedan u takvoj atmosferi i to može biti stimulativno za nas. Nadam se da će biti fer i korektno s obje strane. Bez prekida i onoga što ne spada u nogomet."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo