DINAMO PRODULJIO UGOVOR S PERSPEKTIVNIM MLADIĆEM: / 'Vjerujem da mogu biti novi Ademi...'

Image
Foto: PIXSELL

Dinamo nastavlja s produljivanjem ugovora mladim talentima

15.11.2018.
9:23
PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je ugovor s Dinamom produljio Filip Brekalo, mlađe brat reprezentativca Josipa poboljšani ugovor potpisao je i Marko Gjira, igrač za kojeg u Maksimiru očito misle da će u budućnosti biti važan kotačić njihove momčadi.

Gjira je defenzivni vezni koji je prije dva dana bio u Londonu, gdje je druga momčad Dinama igrala protiv West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da sam zadovoljan i sretan s novim ugovorom, kao i svojim igrama u posljednje vrijeme. Dobio sam priliku i iskoristio sam je na najbolji mogući način", rekao je Gjira koji se nada Bjeličinom pozivu:

"Vjerujem da ću u budućnosti stići do prve momčadi Dinama koja je ove sezone fantastična i koja je ostvarila povijesni rezultat. Zato treniram, dajem sve od sebe. Od prvog dana kad sam došao u Dinamo borim se da jednog dana kao igrač prve momčadi istrčim u Maksimiru, to mi je san."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi Ademi?

Ovaj mladić je rođen u Šibeniku, a igra na istoj poziciji kao kapetan Dinama Arijan Ademi pa je logično zapitati se može li još jedan bivši igrač Šibenika postati prvotimac Dinama i nositelj igre modre momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da danas-sutra mogu postati novi Dinamov Arijan Ademi! Isti smo tip igrača. S tim da mislim da je Ademi mogao napraviti još veću karijeru da nije bilo one situacije zbog koje je morao pauzirati. Međutim, sjajno se vratio, svoju ogromnu kvalitetu pokazuje iz utakmice u utakmicu", zaključio je Gjira u razgovoru za SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo