hnl

POJAČANJE

DINAMO OSNAŽIO VEZNI RED: Vodeća momčad HNL-a potpisala igrača kojeg je Ante Čačić uveo u reprezentaciju

Ugovor je potpisan na pet godina

Petogodišnji ugovor sa Dinamom potpisao je zadnji vezni nogometaš Lokomotive Ivan Šunjić. Vijest javljaju Sportske novosti uz dodatak da, budući da treneru Mariju Cvitanoviću 21-godišnji zadnji vezni nije prijeko potreban, on do ljeta ostaje na posudbi u aktualnom klubu.

Šunjić je već nosio dres Dinama, no u jakoj konkurenciji nije pronašao mjesto za sebe te je nakon raskida ugovora potpisao suradnju s Lokomotivom. U tom je klubu stigao i do uloge kapetana momčadi, a bio je i u najozbiljnijim kombinacijama da karijeru nastavi u Belgiji.

Debitirao za reprezentaciju

Prošle godine dok je izbornički mandat imao Ante Čačić, Šunjić je nastupio u punoj minutaži u prijateljskoj utakmici između hrvatske nogometne reprezentacije i izabrane vrste Meksika (pobjeda Vatrenih 2-1) u Los Angelesu.

Financijski detalji ugovora koji veže Šunjića za Dinamo nisu poznati, a o svemu igrač kaže:

“Iako je bilo puno upita, čim sam čuo da postoji opcija povratka u Dinamo, više nisam dvojio niti sekunde. Rekao sam da se želim vratiti u Maksimir. Dijete sam ovog kluba, nogometno sam prohodao u Maksimiru i želim Dinamu vratiti barem dio onoga što sam naučio kroz godine provedene u njegovoj školi.”

Povratak na Net.hr