DANI OLMO NA IZLAZNIM VRATIMA DINAMA? / 'Vjerojatno će se raditi o najvećem transferu u povijesti HNL-a'

Image
Foto: PIXSELL

'Olmo je nedavno bio među najboljim mladim igračima svijeta u izboru Golden Boy'

16.3.2019.
9:31
PIXSELL
VOYO logo

Odličnim je igrama Dani Olmo na sebe okrenuo pozornost najjačih europskih nogometnih klubova. Zbog njega su na stadion Maksimir stizali skauti lidera španjolske, engleske, talijanske... i ostalih najjačih nogometnih liga i izglednim se čini da će mladić koji je stasao u Barceloni, a procvjetao u Dinamu, uskoro ostvariti transfer.

Kada će se to točno dogoditi i slijedi li u ljetnim mjesecima prijelaznog roka rastanak mladog španjolskog reprezentativca i hrvatskog prvaka potvrditi nije mogao niti Andy Bara, jedan od njegovih menadžera. Kaže u razgovoru za 24sata da je sve moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U društvu dokazanih klasa

"Dani Olmo nedavno je bio među najboljim mladim igračima svijeta u izboru Golden Boy, takve stvari puno znače. A njegovo se ime tu spominjalo uz Kyliana Mbappea, Matthijsa de Ligta ili Viniciusa Juniora. Opet, morate biti svjesni da Mbappe danas vrijedi valjda 300 milijuna eura, već je osvojio i Svjetsko prvenstvo! No, klubovi danas dobro znaju i tko je Dani Olmo"

Na direktno pitanje o eventualnom odlasku Olma ovoga ljeta stigao je ovaj odgovor:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je sada pričati o njegovom potencijalnom transferu, nitko se posljednjih (tje)dana nije bavio tim pričama, svi su bili fokusirani samo na europske predstave Dinama. A vjerujem kako je Dani tu još jednom potvrdio visoku razinu kvalitete, na europskoj sceni nanizao nekoliko jako dobrih utakmica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za sve potencijalne priče o transferu sada je ipak predaleko. Sve je otvoreno, vjerujem kako će se priče o Olmovom odlasku zakuhati tijekom svibnja ili lipnja. Do tada će Dani biti potpuno posvećen Dinamu."

Rekordan transfer?

Zanimljivo će biti vidjeti koliko će Dinamo staviti u blagajnu proda li Olma. Bara je uvjeren – rekordno puno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još jedno teško pitanje. Trebamo vidjeti kada dođe ponuda, za sada ih još nema. Sve ćemo odraditi u suradnji s klubom, naš je cilj da i Dinamo i Dani budu zadovoljni. Ne znam koliko Dinamo može dobiti za Olma, ali to neće biti malen novac. Vjerojatno će se raditi o najvećem transferu u povijesti HNL-a."

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo