CVITANOVIĆ PODIGAO GLAS I ZAPRIJETIO ODLASKOM: / Nakon starta iz noćne more pala je i prijetnja

Image
Foto: PIXSELL

Četvrti sam trener ove sezone i nemoguće je da nitko od nas ne zna

5.4.2019.
11:46
PIXSELL
VOYO logo

Četiri utakmice vodio je Igor Cvitanović nogometaše Istre 1961, pritom upisao i četiri poraza nastavivši niz bez slavlja sad dug već dva mjeseca. Gorica (0-3), Inter (1-3) i Hajduk (0-2) otvorili su seriju koja je zaokružena porazom pretposljednje momčadi hrvatskog prvenstva protiv Rudeša, zadnjeg u poretku klubova koji se natječu u Prvoj HNL.

'Sramim se'

Rudeš je slavio 1-0 pobjedu, svoju tek drugu ligašku u sezoni, a sve je toliko naljutilo Istrinog trenera Igora Cvitanovića da je već i zaprijetio odlaskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam što previše komentirati osim najiskrenije reći da se sramim što smo igrali ovakvu utakmicu i ovako sigurno dalje neće ići. Neki igrači dobili su i previše prilika i više ih neće dobiti. Nemam nikakav pritisak ni od koga da mora netko igrati. Već u petak priključujem nekoliko juniora, možda to bude taj zaokret, ali sigurno se više nećemo sramotiti u pristupu igri", kazao je bivši napadač zagrebačkog Dinama, a prenosi 24sata.hr.

'Uskoro ćete vidjeti'

Poručio je i ovo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam sve ovlasti da napravim što želim. Ne znam hoće li se uprava složiti s mojim zamislima, ali bit će tako. Ili ako neće, neće me biti. Četvrti sam trener ove sezone i nemoguće je da nitko od nas ne zna. Igrači se moraju zapitati, a neki drugi se moraju zapitati jesu li to igrači za Istru 1961. Već sam napravio jedan rez s Nkololoom koji je odbio trenirati jer nije bio u kadru za Hajduk. I ja sam ljutit na svoje igrače pa što ću? Sutra moram opet doći na posao. A drugi rez? Uskoro ćete vidjeti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo