BJELICA PROKOMENTIRAO POBJEDU I SUPARNICIMA PORUČIO: / 'Bilo bi veliko čudo da se to ne dogodi'

Image
Foto: PIXSELL

'Nismo još na perfektnoj razini i zato treba koristiti svaku novu utakmicu da to sve bude još bolje'

7.4.2019.
19:21
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama pobijedili su Rudeš u nedjeljnoj utakmici i nakon tri boda proizašlih iz 2-0 pobjede protiv posljednjeplasirane momčadi ljestvice učvrstili svoju vodeću poziciju u hrvatskom prvenstvu.

Susret je prokomentirao Dinamov trener Nenad Bjelica čije izjave donose klupske web-stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DINAMO LAKO DO POBJEDE PROTIV RUDEŠA: /

Bjeličine trupe rutinski i s pola snage povećale prednost na ljestvici

Image
DINAMO LAKO DO POBJEDE PROTIV RUDEŠA: /

Bjeličine trupe rutinski i s pola snage povećale prednost na ljestvici

'Možemo biti zadovoljni'

"Čestitao bih svojoj ekipi na novoj pobjedi i ozbiljno odigranoj utakmici. Rezultatski nije bilo tako nakon prvog dijela, nedostajao je samo gol iako smo dominirali. Maksimalno smo respektirali protivnika. Početkom drugog dijela kad je pao gol bilo nam je lakše. Čestitke mojoj ekipi na dobroj utakmici; bez primljenog gola, a dali smo dva... možemo biti zadovoljni. Rotirali smo i dali šanse igračima koji su manje igrali; svi su opravdali povjerenje kao u utakmicama do sada", poručio je Dinamov strateg pa dodao i ovo:

"Imali smo dobru energiju, nismo ušli opušteno. Falio nam je samo gol, nakon par ubačaja koje su imali Perić, Ademi, Atiemwen, bilo je par dobrih situacija koje su mogle uroditi golom, ali nisu. Na poluvremenu smo se minimalno promijenili u načinu igre, digli Moru, izvukli Gavranovića, da bi se okupirali bolje prostori na terenu. Sve je lakše kad daš gol. Zbog načina kako smo ušli u utakmicu, bio sam siguran u pobjedu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maksimalno ozbiljni

Nije sve prošlo bajno, ali Bjelica je zadovoljan:

"Majer je dobio udarac u koljeno, nismo htjeli riskirati pa smo napravili izmjenu. Vidjet ćemo nakon pregleda, mislim da nije ništa strašno. Ademi se vratio, dali smo mu 90 minuta. Nisam bio siguran hoće li igrati, ali dao je zeleno svjetlo jutros i rekao da nema bolove. Atiemwen se isto vratio, Marinu smo dali minutažu da osjeti igru na ovom nivou, imao je asistenciju, dobar šut i zamalo dao gol. Ekipa se kompletira, ovo je kraj sezone i mislim da ćemo ga dočekati kompletni. Hajrović i Leovac će brzo biti na raspolaganju tako da očekujem da smo kompletni za preostale utakmice prvenstva i Kup."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da ne budemo prvaci - bilo bi veliko čudo. Ali ne gledamo još uopće na to, ne zanima me kolika je razlika između nas i drugog ili između nas i zadnje. Maksimalno smo ozbiljni u svakoj utakmici, želimo svaku pobijediti. Nismo još na perfektnoj razini i zato treba koristiti svaku novu utakmicu da to sve bude još bolje", dodao je za kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo