BJELANOVIĆ POTPUNO OTVORENO GOVORIO O TRANSFERIMA: / Evo za koga sve Hajduk ima ponude na stolu

Image
Foto: PIXSELL

Sportski direktor Hajduka potpuno otvoreno govorio je o transferima na Poljudu

28.1.2019.
9:06
PIXSELL
VOYO logo

Saša Bjelanović istaknuo je za Sportske novosti kako je zadovoljan kadrom koji će trener Siniša Oreščanin imati na raspolaganju za sljedeću sezonu. Hajduk je radio na transferima gotovo cijeli prijelazni rok, a nitko ne garantira ni da je priča sada završena.

"Može se reći da je 90-95% kadra kompletirano. Eventualni dolasci ovisit će o odlascima", rekao je Bjelanović pa prokomentirao situaciju s Domagojem Bradarićem kojeg već neko vrijeme želi francuski Lille:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od prve ponude Lille je dvaput dizao visinu ponuđene odštete. Ali odbili smo definitivno iako je Lille zaista zainteresiran za igrača. Posudba? Nismo o tome uopće razgovarali."

Ponuda za ponudom

Talijanski Calciomercato pisao je ranije ove godine da je Hajdukov Mario Vušković već privukao interes klubova iz Italije i Engleske i da ga prati nekoliko velikih klubova, a sve je prokomentirao i glavni čovjek Hajduka osvrnuvši se na konkretnu ponudu koja je stigla iz Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Konkretnu, iako nije bila službena. Talijani ne daju ponudu prije nego što se dogovore usmeno. Fiorentina je bila u pitanju, to znam. Međutim, Vušković je igrač koji će biti nositelj kvalitete i igara Hajduka kroz sljedeće sezone. Zato smo ga ostavili u Hajduku.", rezolutan je sportski direktor Hajduka.

Bilo je ponuda i za Stanka Jurića, Hajdukova spasitelja koji se odjednom pojavio na sceni i postao glavni igrač njihove vezne linije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"SPAL ga je htio na posudbu s pravom otkupa. Vezna nam je linija dosta jaka, ali s Jurićem je priča kao i s ostalima nije dosegao maksimum i zato ostaje u Hajduku.", istaknuo je Bjelanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo