BIŠĆAN POTPUNO ISKREN NAKON REMIJA S HAJDUKOM: / 'Danas nitko nije zaslužio pobjedu'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Jadranski derbi završio je podjelom bodova, a svoj sud dao je Igor Bišćan

16.2.2019.
17:52
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

U derbiju 21. kola Prve HNL Rijeka i Hajduk su na stadionu Rujevica igrali 0-0. Bio je to susret s vrlo malo prilika u kojemu su u prvom poluvremenu bolji bili gosti iz Splita, dok je u nastavku domaćin imao više od igre.

Strateg Rijeke bio je jasan

"Tvrda utakmica dvaju čvrstih protivnika gdje je Hajduk imao više od igre prvo poluvrijeme, a drugo mi. Činilo se da smo se nametnuli za riješiti pobjednika, ali nismo uspjeli. S obzirom na sve probleme koje imamo, mislim da moramo biti zadovoljni. Dali smo maksimum danas i dosta toga pozitivnog uzimamo jer smo igrali protiv jako dobrog protivnika, ekipe koja je napravila ogroman iskorak i zaslužuje puno viši plasman od trenutnog, mjesto koje vodi u Europu.", rekao je Igor Bišćan pa otkrio plan Rijeke za ovu utakmicu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je plan stati u blok i pokušati sačuvati energiju jer je situacija to nalagala. Imali smo probleme s izostancima i ozljedama važnih igrača. Gorgon je bio jako upitan jer je sinoć imao visoku temperaturu. Cijela momčad je pokazala karakter i mislim da ne mogu više tražiti od njih. Nekad se činilo da smo pasivni i da nam treba vremena da uđemo u utakmicu. Kad smo se dignuli igrali smo sve bolje i bolje. Na kraju ni jedna ni druga ekipa nisu dali dovoljno za pobjedu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo