SPLITSKI BILI SE POJAČALI ISKUSNIM NAPADAČEM IZ BRAZILA: / Jairo da Silva novi je igrač Hajduka

Image
Foto: HNK HAJDUK
Image
Foto: HNK HAJDUK

Brazilac je stigao kao pojačanje u napada i potpisao na dvije godine

17.7.2018.
12:58
HNK HAJDUK
VOYO logo

Jairo de Macedo da Silva novi je igrač Hajduka, 26-godišnji napadač stiže iz grčkog PAOK-a, a s Bijelima je u pripremnoj bazi na Pohorju potpisao ugovor na dvije godine s opcijom produljenja za još jednu godinu. Brazilski napadač u Hajduku će nositi dres s brojem 21, objavio je Hajduk na svojim službenim stranicama.

Stigao iz Grčke

Posljednje tri godine Jairo je član PAOK-a odakle je dva puta išao na posudbe u PAS Gianninu i Sheriff Tiraspol. Prethodno je igrao za slovački Trenčin te brazilsku Madureiru. Rođen je u Rio de Janeiru, a karijeru je započeo u Botafogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskusan strijelac

Brazilac je za PAOK odigrao ukupno 22 utakmice, a pri tom je postigao dva pogotka i četiri asistencije. Na posudbi u PAS Giannini odigrao je 29 susreta te je upisao po četiri pogotka i četiri asistencije. Prethodno je u Trenčinu u 47 utakmica zabio 14 golova i upisao isti broj asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjestan veličine kluba

- Znam da je Hajduk najveći klub u Hrvatskoj, poznat u Europi, čuo sam za sjajnu povijest Kluba i čim sam saznao da postoji mogućnost dolaska ovdje bio sam jako sretan. Moje ambicije su osvajati trofeje i stvarati novu povijest Kluba, želim svojim igrama ostaviti traga u Hajduku - kazao je novi napadač Bijelih nakon potpisa ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo