LEDENI TUŠ ZA NAJBOLJEG DINAMOVCA: / Dobio je hladnu pa čak pomalo i grubu odbijenicu velikana

Image
Foto: Pixsell, Sanjin Strukic/PIXSELL

Olmo je i dalje igrač Dinama i to gotovo sigurno za 'playoff' Lige prvaka

16.8.2019.
17:32
Pixsell, Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

"Dani ima ugovor s Dinamom, ali oni znaju našu namjeru da odemo. Mislim da je sad pravi trenutak. Dinamo može napraviti dobar posao. Dani mora dobiti priliku da ode u prvenstvo svjetske klase. Mnogi klubovi su zainteresirani, ali ne mogu ih imenovati iz poštovanja. Imali smo dva sastanka u Italiji. Jedan s Milanom i drugi s još jednim velikim klubom. Da bismo se dogovorili s njima, najprije moramo dobiti pristanak Dinama”, rekao je otac Danija Olma, Miquel, za Calciomercato.

Istovremeno, La Gazzetta dello Sport je objavila kako je Ajax ponudio 22 milijuna eura i 40 posto od sljedećeg transfera, što se činilo itekako realnom i prihvaljtivom ponudom, ali trener amsterdamskih kopljanika, Erik ten Hag tvrdi kako od toga nema ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Lisabon: Benfica i Dinamo u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige 14.03.2019., Estadio da Luz, Lisabon, Portugal - Uzvratna utakmica osmine finala UEFA Europska liga, SL Benfica - GNK Dinamo. Dani Olmo Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Ne treba im

"Ove igrače što imamo, s njima ćemo odigrati sljedeću sezonu. Nitko novi neće doći. Moralo bi se dogoditi neko čudo da se to promijeni", rekao je Ten Hag kada su ga pitali za Olma.

Dakle, sve je jasno. Olmo je i dalje igrač Dinama i to gotovo sigurno za 'playoff' Lige prvaka, a kako se prijelazni rok bliži kraju i konkretnih ponuda nema, tko zna možda Španjolac ipak ostane do zime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo