HLADAN POPUT ŠPRICERA! Kreator povijesnog osječkog uspjeha prokomentirao rušenje PSV-a: / 'Ovo je vrh'

Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

'Hvala Sv. Anti, hvala navijačima, hvala igračima... Ovo je vrh', kazao je presretni trener senzacionalnog Osijeka Zoran Zekić nakon što je izborio plasman u play-off Europske lige.

3.8.2017.
22:56
Marko Mrkonjic/PIXSELL
VOYO logo

PSV je pao dva puta! Hrabri Osijek ispisao je najljepše stranice svoje klupske povijesti i dva puta s 1-0 pobijedio slavni nizozemski PSV. Trener Osijeka Zoran Zekić svoje je igrače uoči utakmice poštedio nevjerojatne euforije koja je vladala danima uoči susreta odvevši ih u karantenu.

Pobjeda u Eindhovenu od prije tjedan dana uvukla se u sve pore grada na Dravi. Svi su živjeli za utakmicu, svi su živjeli za čudo. Da gospodo, čuda se događaju, čudo se zove imenom - Osijek!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POVIJESNI USPJEH OSJEČANA, MOĆNI PSV PAO I U UZVRATU NA GRADSKOM VRTU: Bočkaj zabio golčinu za ulazak u play-off Europske lige

"Nisam niti malo bio nervozan. Normalno sam spavao noć uoči utakmice, sve je bilo u najboljem redu", izjavioje Zoran Zekić odmah nakon posljednjeg sučevog zvižduka na travnjaku za kamere HNTV-a i nastavio:

"Mi smo u dvije utakmice u potpunosti nadigrali PSV, odradili smo sve vrhunski, mislim da smo danas trebali pobijediti i s više golova razlike, ali nećemo sada biti bahati. Čestitam svim našim klubovima na prolasku, ovo je fantastičan rezultat za hrvatski nogomet", kazao je Zekić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Infrastruktura nam je katastrofa, negativa je oko nas, ali treba ovako pobjeđivati, treba ljude uvjeriti u pozitivu i onda je sve moguće", zaključio je Zekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo