HIGUAIN NIJE BIO DOVOLJAN: / Juventus priprema novu 'bombu', u siječnju krade zvijezdu Real Madridu!

Image
Foto: AFP, PAU BARRENA

Talijanski prvak Juventus ljetos je za 90 milijuna eura doveo Gonzala Higuaina, a već za ovu zimu sprema novo spektakularno pojačanje.

8.11.2016.
13:25
AFP, PAU BARRENA
VOYO logo

Tvrdi to dnevni list Corriere dello Sport koji navodi da Juventus u svoje redove želi dovesti ofenzivnog veznjaka Jamesa Rodrigueza (25) iz Real Madrida. Kolumbijac je prije nekoliko tjedana jasno poručio kako želi igrati više u Realu, ali i dalje nije u prvom planu kod trenera Zinedinea Zidanea.

Stiže i Witsel

Juventus već dulje vrijeme prati Jamesa i u siječnju je spreman krenuti 'u napad'. Higuainov slučaj je dokaz da Stara dama više ne 'škrtari', tako da bi na Realovu adresu mogla stići zadovoljavajuća ponuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolumbijac je na Santiago Bernabeu stigao 2014. iz Monaca uz vrtoglavih 75 milijuna eura odštete, ali dolaskom Zidanea su mu kola krenula nizbrdo. Real će teško vratiti novac koji je uložio u njega, ali iz Juventusa bi mogla stići dobra ponuda koja će odgovarati svim stranama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Corriere dello Sport dodaje i da je belgijski veznjak Axel Witsel već dogovorio prelezak iz Zenita u Juventus na kraju aktualne sezone. Witsel je karijeru počeo u Standardu iz Liegea, a prije odlaska u Zenit jednu je sezonu proveo u portugalskoj Benfici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo