HEROJ DINAMA PUN OPTIMIZMA ČEKA NASTAVAK NATJECANJA: / 'Uz ovakve navijače idemo do kraja!'

Image
Image

Heroj velike pobjede Dinama bio je bosanskohercegovački reprezentativac

9.11.2018.
8:06
VOYO logo

Nogometaši Dinama osigurali su dva kola prije kraja prolazak u šesnaestinu finala Europske lige te će prezimiti u Europi prvi puta nakon 1970. godine jer su u susretu 4. kola D skupine u Zagrebu pobijedili slovački Spartak iz Trnave s 3-1.

Dinamo je igrom oduševio prepuni stadion, ali fantastičan ugođaj na Maksimiru pokvarila je gusta magla zbog čega je susret bio na rubu regularnosti. U sljedećem kolu Dinamo odlazi u goste Fenerbahčeu po potvrdu prolaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma uz ovakve navijače idemo do kraja. Ne može nas nitko zaustaviti", rekao je Amer Gojak nakon povijesne pobjede. Prvi gol zabio je poput Socratesa, petom. "Ne znam ni sam kako sam to izveo. Lopta je išla prema meni i morao sam brzo reagirati. Ubacio sam petom i to je to."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi ići do kraja

Gojaku je to drugi gol u Europi, prvi je zabio Anderlechtu u Bruxellesu.

"Ja sam bio smiren, imao sam zaista dobar osjećaj. Znao sam da pod pritiskom dobro funkcioniramo. Ali, nije ovo naš kraj, mislim da možemo ove godine u Europi jako daleko dogurati. Do kuda? Pa, moramo prvo vidjeti ždrijeb, i o tome će puno toga ovisiti. Ali, mislim da se možemo nositi sa svima. Idemo pobijediti u preostale dvije utakmice i završiti kao prvi u skupini", rekao je Gojak pa otkrio kako je bilo igrati po magli:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa dolje na terenu nije bilo problema. Ne znam kako je bilo gledateljima na tribini, ali dolje na travnjaku je bilo normalno. Tri puta gore nam je bilo u Osijeku", zaključio je Gojak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo