Nakon 57 dana dobio otkaz i sada čeka bogatstvo!

Ovosezonske ekshibicije s promjenama trenera engleskom su nogometnom drugoligašu Blackburnu stigle na naplatu.

30.4.2013.
8:37
VOYO logo

Visoki sud u Manchesteru je, naime, naredio klubu da bivšem menadžeru Henningu Bergu, koji je dobio otkaz nakon samo 57 dana rada, mora isplatiti 2.25 milijuna funti odštete. Norvežanin je u ugovoru imao jasno navedeno da će mu klub u slučaju otkaza isplatiti sve plaće za dvije i pol godine koliko se trebao zadržati na Ewood Parku.

Vlasnik kluba pokušao je na sudu osporiti tako visoku otpremninu, ustvrdivši kao je direktor Derek Shaw na svoju ruku dogovorio s Bergom takav aranžman. No, sudac Mark Pelling je odbacio zahtjev, poručivši da se realno nije ni moglo raspravljati o poništavanju otpremnine jer je ugovor bio jasno sastavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blackburn je Bergu već platio 560.000 funti za 57 dana rada, tako da se može reći da je 43-godišnji Norvežanin skupo naplatio kratkotrajnu trenersku avanturu u klubu u kojem je proveo velik dio igračke karijere.

Blackburn je, inače, prije Berga ove sezone otpustio i Stevea Keana, a potom je otkaz dobio i treći trener Michael Appleton. Momčad trenutno vodi Gary Browyer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo