Harry Redknapp kuha senzacionalni transfer!

Zbog kronične neefikasnosti svojih napadača, trener Tottenhama se sprema u lov na krupnu zvjerku.

25.4.2011.
11:31
VOYO logo

Čini se da će prekomjerno gomilanje veznih igrača u momčadi ipak doći 'glave' Harryju Redknappu ove sezone. Četvrto mjesto koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka sve je dalje, a jedan od najvećih razloga je neefikasnost Tottenhamovih napadača.

Umjesto da je ove zime novce uložio u rasnog strijelca, menadžer Spursa se odlučio na neke druge opcije (Steven Pienaar), vjerujući svom udarnom napadačkom trolistu Peteru Crouchu, Romanu Pavljučenku i Jermaineu Defoeu. A njih su trojica u engleskom prvenstvo ukupno zabili samo 15 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga nije ni čudo što je Redknapp jako zainteresiran za usluge Didiera Drogbe i rado bi ga ovoga ljeta, ukoliko mu se ukaže prilika, doveo na White Hart Lane, piše londonski The Telegraph.

"Ne mogu vam sad o tome pričati. Vrlo je teško čak i hipotetski govoriti jesmo li zainteresirani za Drogbu, zar ne? Čovjek je pod ugovorom, no radi se o fantastičnom napadaču, posjeduju snagu, brzinu, moć... ima sve", nahvalio je Redknapp napadača Obale Bjelokosti koji je dolaskom Fernanda Torresa izgubio mjesto u Ancelottijevom udarnom sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali sada igra za Chelsea i dok u tom klubu ne odluče drugačije, možemo samo nagađati što će se dogoditi u budućnosti. Ali da je dobar napadač, to nema spora. Na Chelseaju je da odluči što će s njim napraviti", ostao je prilično 'zakopčan' trener Tottenhama.

Vezani članci:

arti-201104140279006 arti-201103220577006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo