hnl

Tudor je bio prisiljen napraviti ispad da bi se dogodilo upravo ovo

Napokon su svi navijači Hajduka došli na svoje. Bijeli su na Poljudu odigrali dobru partiju i zasluženo pobijedili Slaven Belupo sa 2:0.

Pred novinare je nakon utakmice izašao pomoćni trener Hajduka Hari Vukas, koji je i vodio utakmicu s klupe jer Igor Tudor još uvijek odrađuje suspenziju. Ali nakon tri poraza u nizu, Tušo je održao emotivnu pressicu na kojoj je doslovno rigao vatru te tako motivirao svoje igrače.

“Svi smo zadovoljni zasluženom pobjedom, mogli smo utakmicu riješiti ranije. Zadovoljilo nas je sve. Počevši od press konferencije našeg trenera koja je podigla sve u klubu, bila je dobra i igra kao i rezultat. Sve skupa je to dobra najava za četvrtak i utakmicu protiv Šahtera”, rekao je Vukas i nadodao:

“Pogreške smo sveli na minimum. U četvrtak moramo napadati, biti oprezni u prekidima u obrani. Prvo poluvrijeme je bilo u redu, u tom smjeru moramo igrati i protiv Šahtera.”

Trener Slavena Elvis Scoria bio je vidno razočaran:

“Zaslužena pobjeda Hajduka, pogodak u 45. minuti ih je smirio. Premekani smo i prenaivni da bismo pobjeđivali u gostima. Teško nam se nametnuti u utakmicama koje su fizički dosta jake, mi nismo na toj razini. Lani smo se borili za ostanak, igrači kao da uzimaju pod normalno da gube ovakve utakmice. Hajduk je bio bolji od nas, ne bih ulazio u analizu njegove igre. Bavim se problemima moje momčadi”, zaključio je za kraj, prenosi hajduk.hr.

Povratak na Net.hr