Ostao u čudu kad je vidio Hrvatsku: 'Ovo je nevjerojatno'

Mlada hrvatska reprezentacija do 21 godine oduševila je bivšeg engleskog nogometnog reprezentativca Owena Hargreavesa, koji je okršaj Engleske i Hrvatske komentirao i - uživao.

11.10.2014.
15:02
VOYO logo

Podsjetimo, mlada Hrvatska je u petak igrala prvu utakmicu dokvalifikacija za EURO 2015 protiv Engleske u Wolverhamptonu. Mini Vatreni su briljirali u prvom dijelu, vodili su sve do 58. minute, a onda je uslijedio veliki preokret Engleza i pobjeda 2:1.

Iako su naši u drugom dijelu odigrali jako loše, povremeni bljeskovi hrvatskih mladih zvijezda i ukupni dojam impresionirali su Owena Hargreavesa, bivšeg engleskog reprezentativca te člana Bayerna i Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/mjMSvOzOYLI

"Ovo je nevjerojatno koliko Hrvatska ima talenata. Show, Kane i Berahino su večeras bili sjajni, ali igrač utakmice je po meni bio Ante Rebić. On je čudo od igrača, tako mlad, tako moćan i talentiran! U kontri ga je gotovo nemoguće zaustaviti, a jako je opasan i kada napada postavljenu obranu. Meni nije jasno da jedan takav mladi nogometaš igra u drugoj njemačkoj ligi (Leipzieg, op.a.), pa on je svjetska klasa", nije se mogao nadiviti Hargreaves, a spomenuo je i dva nadolazeća hrvatska talenta - Ćorića i Pavičića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/OAnviMqHBZA/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

zbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije (U-21) Nenad Gračan pozvao je dvojicu novih igrača za uzvratni susret protiv Engleske u dodatnim kvalifikacijama za EP 2015., stopera Dinama Jozu Šimunovića i braniča Lokomotive Tonija Gorupeca, objavljeno je u subotu na internetskom portalu HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u petak u prvom susretu u Wolverhamptonu, kojeg je Hrvatska izgubila 1-2, žute kartone zaradili su branič Dario Župarić (Pescara) i veznjak Domagoj Pavičić (Lokomotiva), koji neće imati pravo nastupa u uzvratu.

Uzvratna utakmica na rasporedu je u utorak, 14. listopada, na stadionu Cibalije u Vinkovcima, a pobjednik dodatnih kvalifikacija plasirat će se na Europsko prvenstvo u Češkoj 2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo