KICKER OTKRIVA

HALILOVIĆ U TEŠKOJ SITUACIJI: Njegov trener objasnio zašto ga je izbacio iz momčadi

Talentirani hrvatski nogometaš Alen Halilović u teškoj je situaciji u HSV-u u koji je prošlog ljeta došao iz Barcelone.

Halilović je ove sezone zaigrao u sedam utakmica za HSV u svim natjecanjima (do sad odigrano 8. prvoligaških kola) i skupio svega 164 minute (137 u prvenstvu), što je jako malo. Ovaj 20-godišnji Hrvat nikako se ne uspijeva probiti u prvih 11.

VELIKI UDARAC ZA HALILOVIĆA! HRVAT IZBAČEN IZ MOMČADI: ‘Presebičan je, njegov učinak bio je užasan’

Razočarao protiv Frankfurta

Jedinu priliku od početka susreta od prve minute dobio je tek protiv Eintrachta u posljednjem kolu, ali je nastupom razočarao novog trenera Markusa Gisdola koji ga je na poluvremenu zamijenio, a nakon toga i izbacio iz momčadi i samim time konkurencije za sljedeću utakmicu u Kupu protiv trećeligaša. Bez Halilovića HSV je slavio sa 4:0 protiv Halleschera, a trener hamburškog sastava novinarima je objasnio zašto potencijalni hrvatski reprezentativac nije bio ni na klupi u toj utakmici.

REAL POKLONIO KOVAČU PRAVU ZVIJER! Brutalno je posramio Halilovića: ‘Taj mali je skandalozno dobar’

‘Za tu utakmicu sam imao već dva igrača za veznu poziciju’

“Imali smo s dvojicom napadača, a za tu utakmicu sam imao već dva igrača za veznu poziciju, tako da je Halilović bio treći kreator i samim time nepotreban za utakmicu. Bio je višak”, objasnio je trener HSV-a Markus Gisdol, piše Kicker koji u svom tekstu zaključuje da je 20-godišnji Halilović tek treći izbor Gisdola za veznu liniju, a budući da je HSV konačno upisao pobjedu predviđaju kako bi na tribinama mogao ostati i u nedjelju protiv Kolna.

“Halilović je uistinu u nezavidnoj situaciji. Treneri se mijenjaju, ali njegova situacija ne. Bivši trener Bruno Labbadia bio je na udaru kritika što ne daje dovoljnu minutažu igraču koji posjeduje veliki talent. Sad Gisdol radi istu stvar. Protiv Frankfurta je izgubio jedan duel i odmah ga je odstavio iz momčadi”.

Povratak na Net.hr