HAJDUKOVCI ŽALE ZA PROPUŠTENIM PRILIKAMA: / 'Sve se poklopilo, morali smo bolje reagirati'

Image

Niz od pet vezanih pobjeda Hajdukovih nogometaša prekinut je u suboti na Rujevici gdje je vodeća momčad hrvatskog prvenstva slavila 2-0 pobjedu.

13.5.2017.
21:47
VOYO logo

Kapitulirao je pritom dvaput Dante Stipica koji se kroz utakmicu istaknuo i s nekoliko dobrih reakcija. Kod Rijekinih golova, kaže, a prenose Sportske novosti, nije ništa mogao.

"Tužan sam. Izgubili smo utakmicu. Nemam što posebno reći. To su takve prigode", na brzinu je sažeo ogled, a onda ga malo podrobnije analizirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RIJEKA NASTAVILA SANJATI: /

Šampionskom izvedbom Kekova momčad svladala Hajduk i napravila novi korak prema naslovu

Image
RIJEKA NASTAVILA SANJATI: /

Šampionskom izvedbom Kekova momčad svladala Hajduk i napravila novi korak prema naslovu

'Moglo je bolje'

Krenuo je s prvim primljenim golom:

"Sve se poklopilo, od toga da se sve odvilo na brzinu, i to iz auta kojega smo morali bolje braniti, do šuta Maleša i neulaska u blok naših igrača, da mu zasmetaju. Morali smo se postaviti bolje u toj situaciji. Poslije smo imali kvalitetnih šansi da napravimo nešto više. Digli smo se nakon početka..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je dodao:

"Moglo je bolje, jer imali smo i mi kvalitetne šanse da ih iznenadimo. Nismo uspjeli. Stvarno mi je žao zbog toga i naših navijača. Falio mi je huk naših navijača. Moramo nalaziti rješenja bez ikakvih izlika i najbolje se odužiti u idućim utakmicama. Nastavit ćemo osvajati bodove, to mogu poručiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo ovaj put stali ofenzivnije protiv Rijeke, ovdje smo došli igrati, nismo se došli braniti. Željeli smo baš igrati, a ne samo se braniti. Dvije greške su nam se osvetile, igrači su se poklizli, a Rijeka je to iskoristila. Da smo kasnije zabili gol, a mogli smo, sigurno bi utakmica dobila drugačiji tijek. Mi smo imali neke svoje situacije i šanse da im zabijemo gol. Popravili smo se nakon početka i grešaka. Nismo iskoristili šanse, a mogli smo utakmicu vratiti u neizvjesnost. Što je, tu je, čeka nas sljedeća utakmica da osvojimo bodove", prokomentirao je Nikola Vlašić.

Još tri utakmice

U Rijekinoj svlačionici, očekivano, atmosfera je bila puno bolja, no i dalje su igrači Matjaža Keka na oprezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali smo da nas čeka teška utakmica i da moramo pružiti maksimum želimo li doći do pobjede. Mi smo jednostavno bili bolji, osobito u prvom dijelu. U drugom su oni preuzeli inicijativu, ali u konačnici uspjeli smo zadržati kontrolu i ostvariti važnu pobjedu. Korak smo bliže naslovu, ali tu su još tri utakmice, prva sa Slaven Belupom i moramo samo nastaviti igrati ovako", poručio je Leonard Zuta.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo