[VIDEO] LOKOMOTIVA U SREDIŠTU NOGOMETNE EUROPE: / Hajdukovci, vidite li ovo? Šef Lokosa rasturio Majstore s mora istinom koja boli

Image
Foto: Filip Kos/PIXSELL

Hajduk ga se riješio, a Lokomotiva ga uzela i rekordno prodala

13.8.2020.
20:39
Filip Kos/PIXSELL
VOYO logo

Ivo Grbić (24) napušta Kajzericu i seli u madridski Atletico. Iz malene Lokomotive ovaj sjajni vratar seli u veliki madridski klub. Vijest koja je iznenadila nogometni svijet uskoro bi trebala dobiti potvrdu. Grbić tako postaje najveći transfer jednog hrvatskog vratara, a kako je RTL doznao, na njegovo mjesto u Lokomotivu stiže vratar baš iz Atletico Madrida.

Image
Image

09.03.2020., Gradski stadion, Velika Gorica - Hrvatski Telekom Prva liga, 26. kolo, HNK Gorica - NK Lokomotiva. Grbic Ivo Photo: Igor Kralj/PIXSELL

APSOLUTNI TRANSFER GODINE U PRVOJ HNL: Lokomotiva prodaje svog najboljeg igrača Atletico Madridu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
APSOLUTNI TRANSFER GODINE U PRVOJ HNL: /

Lokomotiva prodaje svog najboljeg igrača Atletico Madridu

Lokomotivi u zadnje vrijeme sve ide od ruke

Lokomotivi u zadnje vrijeme sve ide od ruke. Drugo mjesto ljestvice, finale Kupa, kvalifikacije za Ligu prvaka i kao šećer na kraju - najskuplji transfer u povijesti hrvatskih vratara. Ivo Grbić ide u Atletico Madrid za više od šest milijuna eura. Posao koji je do sada zvučao nevjerojatno trebao bi biti dovršen najkasnije sutra.

Direktor Lokomotive Božidar Šikić kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čitav transfer je možda čak veći od cifre, na kraju nije pitanje cifre nego imidža. Malo igrača je direktno otišlo u Atletico iz HNL-a, u jedan od najvećih klubova na svijetu".

Image
Image

10.04.2016., Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 30. kolo, HNK Hajduk - NK Istra 1961. Vratar Ivo Grbic. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Atletico ga pratio duže vrijeme

Grbića, koji ozbiljno brani tek zadnje dvije godine, Atletico je pratio duže vrijeme. Ali koliko može u velikanu iz Madrida gdje broj jedan drži i ne pušta Slovenac Jan Oblak? Tomislav Butina se nada - "može puno", ali dodaje - "nije dobro preskakati puno stepenica u karijeri".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Kajzericu kao zamjena stiže trenutačno treći vratar Atletico Madrida

"Teško da je i jedan igrač kamoli vratar spreman za Europu nakon hrvatske lige. No to je ozbiljan klub nisu ništa propustili slučaju, imat će proces prilagodbe, vjerojatno će otići u neki dobar klub na posudbu i da će ga tamo pratit i pripremat za dalje", ističe TomoButina.

Kako RTL doznaje, u sklopu transfera, na Kajzericu kao zamjena stiže trenutačno treći vratar Atletico Madrida. Grbić je ovime postao najveći transfer hrvatskog vratara. To je do sada bio Lovre Kalinić koji je prije četiri godine iz Hajduka otišao u belgijski Gent za nešto više od tri milijuna eura. Kao i Kalinić, i Grbić je ponikao u Hajduku, ali tamo u njemu nisu vidjeli perspektivu pa su ga se riješili prije dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

09.03.2020., Gradski stadion, Velika Gorica - Hrvatski Telekom Prva liga, 26. kolo, HNK Gorica - NK Lokomotiva. Ivo Grbic Photo: Igor Kralj/PIXSELL

"Kad je došao iz Hajduka u Lokomotivu, to je za njega bilo neshvatljivo. Dijete Hajduka, 12 godina u Hajduku, a došao je u neku Lokomotivu. Međutim, vidite kroz godinu dana, drugi godinu, postao je najbolji vratar Hrvatske", dodaje Šikić.

Da, u Hajduku ga nisu htjeli u Lokomotivi je eksplodirao, a što će biti u slavnom Atletico Madridu doznat ćemo vrlo brzo. No, tek sad se vidi kakvu je pogrešku napravio Hajduk. Nije prvi put, "Majstori s mora" su majstori za takve stvari, loše odluke i previde... Za spomenuti da prije nego ode u Madrid, Grbić bi još trebao odigrati kvalifikacije za Ligu prvaka protiv bečkog Rapida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo