Spremni za slavlje

HAJDUKOVCI SE NE BOJE: “Dinamo je pobijedio Arsenal spletom okolnosti”

O nogometašima Dinama posljednjih se dana pričalo po cijeloj Europi, ali čini se da su njihovom pobjedom protiv Arsenala u Ligi prvaka najmanje impresionirani u Splitu. Ili se samo hrabre uoči subotnjeg derbija 10. kola domaćeg prvenstva.

Hajdukov lijevi bek Hrvoje Milić gledao je Dinamov trijumf protiv Arsenala (2:1), ali ne misli da on i suigrači trebaju strahovati od Mamićeve momčadi.

“Dinamo je ranjiv”

“Vidio sam defenzivni Dinamo koji je stajao čvrsto u bloku. Iako nije htio dopustiti prilike gostima, Arsenal ih je imao dosta, čak i s igračem manje. Dinamo je ranjiv i može se pobijediti, makar moram priznati da je odigrao taktički dobro i zasluženo pobijedio”, rekao je Milić u intervjuu za Dalmatinski portal.

“Nama je najbitnije je da budemo spremni za Dinamo i da pobijedimo. Mislim da će trener Burić, kao što je do sada radio sjajan posao, tako pripremiti i ovu utakmicu i da ćemo se na kraju veseliti”, dodao je donedavni nogometaš ruskog Rostova.

“Hajduk me fascinirao u Maksimiru”

Hajduk je u 1. kolu aktualnog prvenstva uspio izvući remi na Maksimiru (1:1), a Milić je uvjeren da ove subote na Poljudu (17 sati) može i do sva tri boda.

“Gledao sam maksimirsku utakmicu i Hajduk me fascinirao pristupom i igrom, pogotovo prvo poluvrijeme. Iako je to bila nova momčad, Hajduk je znao što želi, mora i treba. Dinamo nije jak kao prošlih godina, bez obzira što je dobio Arsenala, ali mislim da je to bio splet okolnosti”, zaključio je Milić.

Dalmatinski portal/Net.hr

Povratak na Net.hr