HAJDUKOVCI SE HVATAJU ZA GLAVU: / Pogodite tko sudi derbi između Dinama i Hajduka

Image
Image

Ivan Bebek sudit će nedjeljni derbi na Maksimiru između Dinama i Hajduka.

28.9.2016.
14:20
VOYO logo

Riječkom sucu asistirat će Tomislav Petrović i Miro Grgić, dok će četvrti sudac utakmice biti Željko Frković. Za delegata susreta određen je Ivan Jurina, dok će kontrolor suđenja biti Miroslav Vitković.

KAKVA SRAMOTA ZA HRVATSKOG SUCA: Uefa otvara istragu protiv Ivana Bebeka!

Bio u središtu zanimanja USKOK-a

Ivan Bebek u svojoj je karijeri 10 puta sudio utakmice Dinama i Hajduka, ali isto tako ovaj sudac našao se u središtu zanimanja USKOK-a. Naime, Bebekov mobitel bio je već prisluškivan tijekom USKOK-ove akcije u kojoj su uhićeni glavni ljudi HNS-ove sudačke organizacije Željko Širić i Stjepan Djedović nakon što je otkriveno kako su primali mito za namještanje suđenja. Bebek je u Hrvatskoj u Širićevo vrijeme jedini mogao sam birati svoje pomoćnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

STIGLE KAZNE ZBOG GURANJA HRVATSKOG SUCA: Turskom velikanu zasigurno se neće svidjeti

Fener ga prijavio Uefi

Isto tako, turski velikan Fenerbahče prijavio je Bebeka Uefi zbog katastrofalnog suđenja u okršaju s Bragom u Europa ligi u ožujku ove sezone. Bila je to utakmice osmine finala u kojoj je Braga pobijedila Fenerbahče s 4-1. U tom dvoboju Bebek je isključio čak trojicu igrača Fenerbahčea i dosudio penal za Bragu. Turski klub je u lipnju osim istrage, zbog sumnje u namještanje, zatražio i ispis poziva s Bebekovog mobitela.

TURCI OPTUŽUJU HRVATSKOG SUCA ZA NAMJEŠTANJE: ´Možda se radi o kladioničarskom skandalu´

Bebek Hajduku - ne leži!

Navijači Hajduka hvataju se za glavu na spomen njegova imena. Naime, Bebek je posljednji derbi sudio u sezoni 2014/15. na Poljudu. Bila je to utakmica u kojoj je Hajduk rano poveo 2-0, no u zadnjih 20 minuta Dinamo je zabio tri gola za veliki preokret i pobjedu usred Splita. U toj je utakmici Bebek podijelio čak devet žutih kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, postoji i jedan zanimljiv statistički podatak kad je riječ o ovom sucu i derbijima u kojima je dijelio pravdu. Hajduk je u derbijima u kojima je sudio Bebek osvojio tek jedan bod uz gol razliku 5-11, a u sva četiri odigrana derbija na Maksimiru hajdukovci su izgubili u svim utakmicama kada je sudac bio upravo on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo