HAJDUKOVCI OTKRILI ŠTO OČEKUJU U RUMUNJSKOJ: / 'Oni igraju na nulu, a meni je svaki poraz šok'

Image

Trener Hajduka Marijan Pušnik i stoper momčadi Zoran Nižić održali su u Iasiju konferenciju za medije uoči prve utakmice 2. pretkola Europske lige.

13.7.2016.
22:29
VOYO logo

Slovenski trener otkrio je novinarima kakvu utakmicu očekuje te istaknuo želju da se pozitivna Hajdukova tradicija protiv rumunjskih klubova nastavi i nakon tog susreta.

'Nisam došao izgubiti'

"Nadam se da će moja momčad kao i momčad Iasija priuštiti gledateljima zadovoljstvo, da će vidjeti golove, iako znam da domaći igraju više na nulu", kazao je Pušnik, potom i odbio otkriti medijima slabosti koje je uočio kod suparnika i priznao da je u Rumunjsku stigao po pobjedu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Optimizam je moj način života, da nisam optimist ne bih bio trener. Nikad nisam došao izgubiti utakmicu. Imamo mladu momčad, zato zračim optimizmom kojeg treba prenijeti na igrače. Meni je svaki poraz šok."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne bojimo se nikoga'

Pobjedi se nada i Nižić.

"Ne bojimo se ničega, poštujemo svakoga", kazao je stoper uz dodatak da kolektiv suparnika smatra najjačom snagom suparnika, dok je na pitanje što je Hajdukova prednost i kakvi su izgledi njegove momčadi rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zajedništvo, borimo se svi jedan za drugog. Ne bih htio prognozirati, ali ako mislimo proći, moramo pokazati da smo bolji protivnik."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo