Hajdukov zločesti dečko poručio: 'Izlazio sam, izlazit ću i dalje'

"Drago mi je što sam došao u Hajduk, sve je posloženo na visokoj razini, od stručnog stožera do vodstva kluba.

12.8.2014.
13:55
VOYO logo

"Što se mene tiče jako sam ozbiljan u radu, želim se što brže vratiti u formu i odigrati jako dobro. Ovo je za mene poseban izazov u karijeri", kazao je bivši ukrajinski reprezentativac i istaknuo:

"Svakako da je ova stanka od šest mjeseci ostavila traga, međutim od kada sam u Splitu treniram svaki dan, radim punom snagom. Trebat će mi neko vrijeme za ulazak u formu, onako da bude pravi kao na onoj razini za koju se od mene očekuje. No s druge strane jedva čekam taj susret protiv Zadra, da odjenem dres i izađem na travnjak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/myKa3wJGhQU

Milevskij je i poseban špijun Bijelih za Dnjipro, sve zna o suparniku u playoffu Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako mi dobro leže, često sam im zabijao golove u prvenstvenim dvobojima. Jako su zanimljiv suparnik, rastu iz godine u godinu. Imaju nekoliko odličnih igrača, iskusnih poput Jehena Konopljanke i Ruslana Rotana sa kojima sam igrao, pa onda Serhij Kravčuk. No mi želimo igrati nogomet, nikoga se ne treba plašiti, Treba gledati prema naprijed, igrat svoj nogomet i nikoga se ne treba bojati", zaključio je Ukrajinac donose Sportske novosti i susreo se s pitanjem o tulumarnju, prati ga glas da jako voli izlaziti...

"Odgovoriti ću vam to ovako, izlazio sam, izlazit ću i dalje, ali teško me izbaciti iz takta. Još jednom ponavljam, jasno mi je gdje sam došao, ne želim izgubiti povjerenje ljudi koji su mi pružili ruku u ovom trenutku. Tko meni pruži ruku, pruži mi šansu, ja ću mu vratiti i to dvostruko, Dat ću sve od sebe da budem pravi, da budem igrač koji će pomoći ovoj momčadi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo