Hajduk napokon odgovorio Dinamu i Alenu Haliloviću

Nakon što su se svi mediji raspisali o Alenu Haliloviću kao jednom od najvećih talenata u Hrvatskoj i Europi, stigao je odgovor iz Splita.

8.11.2012.
8:33
VOYO logo

Nikola Vlašić, brat puno poznatije Blanke, svojim je igrama oduševio u Francuskoj, gdje je hrvatska reprezentacija do 16 godina prije nekoliko dana odigrala turnir.

Mini Vatreni su s jakim Nizozemcima odigrali 1:1, Francuzi kao domaćini bili su za nijansu bolji (0:1), a u posljednjem susretu naši su pobijedili Norvežane 2:1, uz pogodak 15-godišnjeg Vlašića, koji je po mnogima bio najistaknutiji član izabrane vrste Ivana Gudelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikola je odličan krilni vezni igrač kojemu je desna noga fantastična, ali ne zaostaje ni lijeva. Kad za godinu-dvije ojača i tjelesno se izjednači s vršnjacima, njegove fenomenalne sposobnosti sasvim će se iskazati!", istaknuo je bivši izbornik Ivo Vranješ.

I sadašnji izbornik Gudelj oduševljen je mladim Vlašićem:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijelo vrijeme igrao je kvalitetno. Vrlo je perspektivan, a Pariz će dodatno pridonijeti samopouzdanju", prenose Sportske novosti.

Od Igora Tudora, Zorana Vulića, Mladena Ivančića i mnogih drugih nogometnih stručnjaka koji su imali priliku raditi s Nikolom dolaze samo riječi hvale. Navodno se radi o ekstra talentu koji će za nekoliko godina postati nositelj Hajdukove momčadi i jedan od najtraženijih igrača na ovim prostorima. Zaključak je jasan, Bijeli su pronašli svog Alena Halilovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo