HAJDUK U RUKAMA STRANACA: / Burić završio avanturu na Poljudu, novi trener - Slovenac!

Image
Foto: Screenshot

Damir Burić više nije trener nogometaša Hajduka, a na njegovo mjesto dolazi slovenski stručnjak Marijan Pušnik, tvrdi Dalmatinski portal.

1.6.2016.
21:21
Screenshot
VOYO logo

Novi predsjednik Hajduka Ivan Kos tako je u potpunosti odlučio promijeniti upravljačku strukturu kluba. Burić odlazi nakon samo jedne sezone u kojoj je doveo Splićane do trećeg mjesta u hrvatskom prvenstvu, a zamijenit će ga 55-godišnji Pušnik koji je u prosincu prošle godine smijenjen s klupe ljubljanske Olimpije.

Portugalac sportski direktor

Ranije je slovenski stručnjak vodio Celje, iranski Pasargad Teheran, Maribor, Rudar, Damash i Avispu iz Fukuoke. Kandidati za novog trenera bili su i Nenad Bjelica, Zvonimir Soldo i Željko Kopić, ali čini se da se novo vodstvo Hajduka odlučilo za Pušnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njega, uskoro se očekuje i imenovanje Portugalaca Marija Branca za novog sportskog direktora. Branco je dosad radio u rumunjskoj Astri i portugalskom prvoligašu Estorilu, a Kos ga vidi kao idelanog čovjeka za funkciju koju je do prije nekoliko mjeseci obnašao Goran Vučević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I šef omladinske škole bi trebao biti stranac, riječ je o Čehu Jiriju Plišeku koji je svojedobno radio u Željezničaru i Sarajevu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo