BEZ OHANDZE SUTRA

HAJDUK SUTRA GOSTUJE U PULI, KOPIĆ PRŠTI OD SAMOPOUZDANJA: ‘Ne plašim se ničega’

Hajduk sutra od 18 sati gostuje u Puli kod Istre 1961, a utakmicu je najavio novi trener Bilih, Željko Kopić.

“Iza nas je intenzivan tjedan. Što se tiče atmosfere, momci su sami između sebe razgovarali, svjesni su situacije i odgovornosti, a i mi iz stožera smo im pomogli da sve kvalitetno iskomuniciraju. Dobro smo trenirali i s puno optimizma te saznanja što nam treba iz ove utakmice, idemo u Pulu”, rekao je Kopić uoči svoje premijer na klupi Hajduka.

Ohandza je ozlijeđen, nije trenirao s momčadi i ne putuje u Pulu, a Saida možete očekivati u prvoj postavi ako otputuje  u Pulu”, dodao je trener Bilih.

Puljani već otkidali bodove velikanima

Istra je pobijedila Rijeku,  a Dinamu je uzela bod te je unatoč svim problemima, riječ o vrlo ozbiljnoj momčadi koja može namučiti i najjače momčadi:

“Ne plašim se ničega, došao sam zasukati rukave i napraviti sve da bude dobro. Momčad Istre je selektirana tako da je momčadi kompaktna u svim linijama, a imaju i par kvalitetnih igrača prema naprijed. Oni imaju kvalitetu, posebno u Puli, i njihovi rezultati nisu iznenađujući. Postoje situacije koje te destabiliziraju, poput financija, ali te situacije mogu i povezati kao grupu, što je kod njih trenutno prisutno”, izjavio je na konferenciji za novinare i otkrio što želi promijeniti u odnos na prethodnika, Carrilla:

“Da igrači daju maksimum, da pokažu energiju koju navijači očekuju, da idemo u presing po izgubljenoj lopti.”

Povratak na Net.hr