Inter na Poljudu potopio Hajduk!

U 3. pretkolu Europske lige nogometaši Hajduka na krcatom su Poljudu protiv milanskog Intera izgubili s 0:3.

2.8.2012.
12:11
VOYO logo

Split. Stadion: Poljud. Gledatelja: 32.000 Sudac:Hüseyin Göçek (Turska)

Strijelac: Sneijder (18'), Nagatomo (44'), Coutinho (73')

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk (4-2-3-1): Blažević - Vršajević, Maloča, Milović, Jozinović - Andrijašević, Radošević - Oremuš, Ozobić, Caktaš - Vukušić Inter (4-4-2): Handanovič - Jonathan, Zanetti, Chivu, Nagatomo - Sneijder, Cambiasso, Silvestre, Guarin - Palacio, Milito

Iako je Hajduk tražio iznenađenje na Poljudu, to se ipak nije dogodilo. Inter je bio prejak za mladu momčad Miše Krstičevića. Slavili su Talijani s 0:3, ali je Torcida na kraju Splićanima dala gromoglasni pljesak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KRAJ UTAKMICE

90' - Radošević je oštro startao na Guarina i zaradio žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

84' - Opalio je i Jonathan. Sjajan plasirani udarac s vrha šesnaesterca opalio je Jonathan, a Blažević se ispružio i odbio loptu u korner.

79' - Kakav promašaj Maglice. Ukrao je napadač Hajduka loptu Silvestreu na desnom boku, došao na šest-sedam metara od gola Intera, zapucao i pogodio Handanoviča. Imao je i boljih rješenja, u sredini ga je čekao sam Vukušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

76' - Najveća prilika za Hajduka na utakmici. Sam je u obrani Intera ostao Maglica, ali se spetljao i propustio veliku priliku za pogodak.

Nogometaši Slaven Belupa poraženi su u prvoj utakmici trećeg pretkola Europske lige u Bilbau 3:1, što ostavlja kakva takvu nadu uoči uzvrata za sedam dana u Koprivnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlogodišnji finalisti ovog natjecanja poveli su u u 15. minuti pogotkom Lopeza. Samo četiri minute kasnije Slaven je izjednačio golom Delića.

Ipak, domaćini nisu dozvolili da se naša momčad dugo raduje, već su u 21. minuti postigli novi pogodak. Strijelac je bio Susaeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu Athletica je svojim drugim golom u 68. minuti potvrdio Lopez.

Uzvrat se igra za tjedan dana u Koprivnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

75' - Izašao je Milito, a u igru je ušao Livaja koji je zaradio gromoglasni zvižduk s tribina.

73' - Gol za Inter! Ponovno je izigrana obrana Hajduka, tercet interovaca promiješao je nekoliko Bijelih igrača, Coutinho je ostao sam i poslao loptu u gol pored nemoćnog Blaževića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

65' - Coutinho je zamijenio strijelca prvog pogotka Wesleyja Sneijdera.

62' - Pokušaj Vukušića. Povukao je napadač Hajduka loptu kroz sredinu, namjestio se na udarac, opalio, ali blokirao je Samuel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

54' - Nova promjena u sastavu Hajduka.Milić je zamijenio Andrijaševića.

52' - Šansa za Inter! Ispala je Hajdukova obrana, ponovno je ubacio Jonathan i pronašao u sredini Milita koji je na kraju promašio cijelu loptu i propustio novu priliku za Nerazzurre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

49' - Velika prilika za Inter! Ubacio je Jonathan s desne strane, sam je na dva metra od Blaževića ostalo Cambiasso, opalio glavom, ali je promašio cijela vrata.

47' - Jozinović iz daljine. Mladi je hajdukovac s lijeve strane iz velike daljine opalio po golu, ali Handanovič je loptu spremno dočekao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

46' - Dvije promjene na početku nastavka. U sastavu Intera Chivua je zamijenio Samuel, a za Hajduk je na terenu Maglica. Izašao je Ozobić.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

44' - Gol za Inter! Po lijevoj strani prošao je Nagatomo, namjestio se, opalio po golu Hajduka, a na putu je lopta pogodila Maloču i prevarila Blaževića.

36 ' - Prijeti Jozinović. Imao je lijevi bek Hajduka dobru priliku nakon što ga je s desne strane ubacio Oremuš, ali je njegov udarac završio u bloku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

28' - Torcida je nastavila s pjesmom, ali je pritisak Hajduka splasnuo. Očito su Bijeli u šoku nakon primljenog gola.

18' - Gol za Inter!Sneijder je dobio loptu u kaznenom prosotru Hajduka, pobacao nekoliko igrača na pod i zabio pod gredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15 ' - Pokušaj Vukušića. Kapetan Hajduka pokušao je s 20-tak metara iskosa iznenaditi Handanoviča, no lopta je otišla pored vrata.

10 - Hajduk odlično djeluje na terenu. Inter pokušava preuzeti inicijativu, ali Bijeli prijete iz kontra napada. Blažević je za sada nezaposlen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3' - Hajduk prijeti!Vukušić je projurio po lijevom krilu, prošao Jonathana, ali na njegov ubačaj zakasnili su Andrijašević i Oremuš.

2' - Pokušaj Intera. Dobro su akciju po desnoj strani napravili gostujući igrači, ali je obrana Hajduka dobro reagirala i otklonila moguću prijetnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1' - Utakmica je počela!

Fantastična atmosfera na Poljudu, stadion je krcat, sva mjesta su popunjena! Prizor s Poljuda izgleda zaista veličanstveno.

Već od ranog jutra u Splitu je počela totalna ludnica. Kako i ne bi bila, na Poljud stiže talijanski gigant, Inter iz Milana. Splitski stadion svoja je vrata otvorio u 18.15, a već do 19.30 na stadionu se skupilo 15.000 ljudi. Sat vremena prije utakmice počela je gromoglasna pjesma sa sjevera.

Torcida je organizirala svoju tradicionalnu povorku po gradu – karusel, u kojoj je sudjelovalo nekoliko stotina vozila i oko dvije tisuće navijača.

Povorka je krenula iz splitskog kvarta Brda preko hotela Atrium, gdje su smješteni interovci, pa sve do Rive, odnosno crkve sv. Frane. Najglasniji su, naravno, bili ispred hotela Atrium, a da ne bi bilo većeg uznemiravanja, potrudila se policija. Sve je potrajalo oko dva sata, nakon čega su se navijači mirno razišli, no navijački 'folklor', kao što su topovski udari, nije izostao.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo