FOTO: / Hajduk šokirao Dinamo u sudačkoj nadoknadi

Pred oko 10 tisuća gledatelja na Maksimiru u 15. kolu prvenstva Dinamo i Hajduk su odigrali 2:2. Bijeli su izjednačili u sudačkoj nadoknadi, stijelac je bio Maglica.

1.12.2013.
11:02
VOYO logo

Fantastičnu utakmicu odigrali su Dinamo i Hajduk. Iako su Modri imali više od igre i znatno više šansi, Bijeli se nisu predavali, a do boda su došli u sudačkoj nadoknadi.

No, krenimo redom. Tek što su se ujedinjeni navijači smjestili na istočnu tribinu i započeli svoj protest protiv HNS-a i Zdravka Mamića, Hajduk je poveo. Sušić je poslao sjajnu loptu kroz obranu Dinama gdje je ostao sam Kouassi i bez većih problema matirao vratara Zeleniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je tada preuzeo konce igre. Pokušavali su Čop, Antolić, pa Soudani ali sjajan je bio vratar Splićana Kalinić. I onda u 27. minuti velika greška u obrani Bijelih. Antolić je prizemno opalio s 20-tak metara, lopta je na putu došla do Soudanija koji neometan pored Kalinića zabija za izjednačenje. Splićani su tražili zaleđe, no zakasnio je izaći Iluridze.

Modri su do kraja poluvremena mogli do vodstva, Soudanijev udarac glavom u 32. minuti skinuo je Kalinić. No, u 54. minuti domaći su došli do slavlja. Ubačaj Antolića sjeo je točno na glavu Duje Čopa koji matira Kalinića. Splićani se nisu predavali, a Dinamo je s druge strane tražio i treći pogodak i rješenje utakmice. S jedne strane su prijetili Antolić i Čop, a s druge Kouassi i Jozinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I kada je očekivao kraj susreta, u sučevoj nadoknadi, Hajduk je došao do izjednačenja. Nakon ubačaja velika gužva u kaznenom prostoru Dinama, nekoliko igrača Bijelih pokušao je zabiti, ali su se njihovi udarci odbijali od bloka i Zelenike. Na posljetku je lopta došla do Maglice koji je zakucao u mrežu. Dinamo i Hajduk tako na tablici ostaju na istom bodovnom razmaku, Modri imaju bod prednosti i utakmicu manje.

http://realtime.sportinti.me/cmd/loader?match_code=c59a68e7-ed7b-adbf-60da-72859683a1e5&style=classic&width=435&height=755

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo