HAJDUK ZASJEO NA TREĆE MJESTO: / Park mladeži svjedočio nevjerojatnom promašaju Dupovca

Image

Splitski Hajduk je prvu utakmicu u proljetnom dijelu HNL-a odigrao protiv gradskog rivala Splita, posljednje momčadi prvenstva. Završilo je 1-1, a oba gola postignuta su u posljednjih 15 minuta.

19.2.2017.
19:00
VOYO logo

Hajduk se u nedjelju spasio poraza od Splita, a junak susreta za bijele bio je Ante Erceg koji je zabio u 83. minuti. Split je poveo u 76. minuti preko Pešića koji je šokirao Hajduk.

Bila je ovo utakmica koja nije ponudila neki spektakularni nogomet. U prvom dijelu nismo vidjeli ništa osim dva pokušaja glavom Hajdukovog napadača Futacsa, po jednog slobodnog udarca na obje strane i najbolje prigode u prvom dijelu. Igrač Splita Tomičić je na lijevom krilu "slomio" Memollu, pa ubacio prema drugoj vratnici gdje se u dobroj situaciji našao Pešić, ali njegov pokušaj blokirao je Juranović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Drugo poluvrijeme bilo je zanimljivije, a odmah na početku publika na Parku mladeži vidjela je nevjerojatni promašaj Dupovca koji je s gol-crte promašio cijeli gol. Pavlovski je ubacio iz kornera, Mikulić prebacio na drugu stativu, gdje je Dupovac neometan prebacio vrata Hajduka.

U 76. minuti, Jovanović je tek po ulasku u igru nakon dugog dodavanja Dupovca izigrao Ćosića, pa dubinski proigrao Pešića koji je izašao sam na vratara Hajduka Stipicu i mirno zabio za 1-0. U 82. minuti, Ante Erceg zabio je glavom na ubačaj Vlašića za 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


REZULTATI 21. KOLA:Petak: Istra 1961 - Lokomotiva 1-0 (Roce 29-11m) Subota: Cibalia - Inter 1-1 (Glavica 51 / Blažević 52) Dinamo - Slaven Belupo 1-0 (Hodžić 42-11m) Nedjelja: Osijek - Rijeka 2-3 (Lopa 23, Ejupi 30 / Gavranović 18, Andrijašević 56, 85) Split - Hajduk 1-1 (Pešić 76 / Erceg 82)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo