HAJDUK SE PROTIVI IZGRADNJI NACIONALNOG STADIONA: / Ove riječi s Poljuda odjeknule su Hrvatskom

Image
Foto: PIXSELL

'Hajduk se protivi gradnji nacionalnog stadiona, smatramo da u ovom trenutku nismo dovoljno bogata država za investicije takve vrste'

28.3.2019.
18:00
PIXSELL
VOYO logo

Potvrda izgradnje nacionalnog stadiona sportska je tema dana u hrvatskim medijima. Predstavnici Hajduka su na Skupštini HNS-a održanoj u četvrtak u Zagrebu sudjelovali kao pasivni promatrači.

Image
HRVATSKA DOBIVA NACIONALNI STADION! /

Šuker je potvrdio vijest i otkrio lokaciju na kojoj će se graditi

Image
HRVATSKA DOBIVA NACIONALNI STADION! /

Šuker je potvrdio vijest i otkrio lokaciju na kojoj će se graditi

Hajduk su predstavljali sportski direktor Hajduka Saša Bjelanović i voditelj Akademije Krešimir Gojun, iz razloga zato što je predsjednik Marin Brbić bio spriječen zbog drugih poslovnih obaveza. Iz splitskog kluba su poručili da se protive iznesenom financijskom izvješću i izmjenama statuta HNS-a te izgradnji nacionalnog stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduk se protivi gradnji nacionalnog stadiona, smatramo da u ovom trenutku nismo dovoljno bogata država za investicije takve vrste. Naš stav je da je bolje ulagati u kampove i lokalnu infrastrukturu, jer u prošlosti je bilo mnogo promašenih investicija, a zna se tko na kraju sve to plaća", poručili su iz Hajduka, prenosi Dalmatinski portal.

Podsjetimo, HNS je najavio izgradnju nacionalnog stadiona te objavio financijsko izvješće za 2018. godinu. Hrvatski nogometni savez je u razdoblju od 1. siječnja 2018. do 31. prosinca 2018. ostvario značajne prihode u iznosu od 435.5 milijuna kuna, a rashode u iznosu od 371.6 milijuna kuna, te ostvario višak prihoda nad rashodima u iznosu od 63.8 milijuna kuna. Višak prihoda koristit će se u godinama kada nema završnih natjecanja odnosno kada savez ostvaruje manjak prihoda nad rashodima. Sve u svemu, u HNS-u ima novaca, a predsjednik Saveza Davor Šuker obećao je dodatna ulaganja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo