HAJDUK SE NAŠAO U IZRAZITO TEKŠKOJ SITUACIJI: / Splićani će tražiti odgodu velikog derbija s Dinamom

Image
Image

Hajduku je već odgođena utakmica protiv Slaven Belupa koja se trebala igrati danas, a vjerojatno će im odobriti odgodu protiv Dinama

14.2.2021.
12:00
VOYO logo

Hajduk je na svojim službenim stranicama u nedjelju objavio kako je koronavirus pokosio njihovu momčad i stožer i kako će morati zatražiti odgodu derbija s Dinamom koji je na rasporedu sljedeće nedjelje.

U splitskom klubu ukupno je 20 zaraženih i nisu imali drugog izbora nego zatražiti odgodu sljedeće utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaraženo je 12 igrača i osam članova stožera, a ostatak momčadi je u propisanoj samoizolaciji. Klub će, u skladu s novim razvojem događaja, od povjerenika natjecanja Josipa Breznog zatražiti odgodu derbija s Dinamom koji je na rasporedu u nedjelju 21. veljače. Liječnička služba HNK Hajduk će vršiti pojačani nadzor u narednim danima te će pozorno pratiti situaciju unutar Kluba kako bi se zaštitili svi igrači i zaposlenici, a poduzete su i dodatne mjere zaštite. Svim zaraženima od srca želimo dobro zdravlje te brz i uspješan oporavak", objavio je Hajduk.

Hajduku je već odgođena utakmica protiv Slaven Belupa koja se trebala igrati danas, a vjerojatno će im odobriti odgodu protiv Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo