Ćiro gazi sve pred sobom, Hajduk se opet namučio

Nije se samo Dinamo namučio u šesnaestini finala Hrvatskog kupa. Hajduk je u Istri protiv niželigaša Funtane tek u zadnjim minutama riješio pitanje pobjednika i slavio s 2:0.

24.9.2014.
18:07
VOYO logo

Hajduk je u Funtani poveo rano, u 8. minuti zabio je Sandro Gotal, no umjesto uvjerljive pobjede, Splićani su gotovo do zadnje minute morali strahovati za prolaz.

U 47. minuti isključen je vratar Hajduka Dante Stipica, u 83. je 'pocrvenio' i domaći igrač Štifanić, a dvije minute kasnije Mijo Caktaš je promašio kazneni udarac. Konačnih 2:0 postavio je Marijo Maloča iz novodosuđenog penala u 87. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad se igra Kup uvijek očekujem neko mučenje, trebalo je definitivno s ranijim drugim golom riješiti sve dileme, pa bi psihološki bilo sve lakše, jer mi smo puno bolja momčad. Hajduk je kvalitetniji, kako smo se izvukli s igračem manje isto je plod neke razlike u kvaliteti", izjavio je nakon susreta trener Hajduka Igor Tudor.

Zadar Ćire Blaževića je s uvjerljivih 5:1 deklasirao u gostima Zagoru iz Unešića, a pulska Istra 1961 je nakon vodstva od 3:0 skoro prokockala osminu finala kod Slavonije iz Požege (2-3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica Rijeka - Lekenik je odgođena nakon što suci utakmice na čelu s Damirom Batinićem zbog izuzetno lošeg stanja travnjaka uslijed nedavnih poplava nisu mogli garantirati sigurnost igrača obiju momčadi. Novi termin utakmice drugoplasirane momčadi Međužupanijske lige - Središte Zagreb i branitelja naslova Rijeke bit će određen naknadno.

PONIKVE - DINAMO ZAGREB 1-2 FUNTANA - HAJDUK SPLIT 0-2 SLAVONIJA POŽEGA - ISTRA 1961 PULA 2-3 ZAGORA UNEŠIĆ - ZADAR 1-5 VUTEKS VUKOVAR - OSIJEK 0-3 NK BISTRA - CIBALIA VINKOVCI 0-2 SEGESTA SISAK - RNK SPLIT 0-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LEKENIK - RIJEKA odgođeno

Utorak: BSK BIJEKLO BRDO -LOKOMOTIVA 2-5

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo