VIDEO: / Ovo je moguće samo na utakmicama u Splitu

Na Poljudu je odigrana utakmica 16. kola hrvatskog nogometnog prvenstva između Hajduka i Istre.

9.11.2013.
20:14
VOYO logo

Kao što je i bilo očekivano, oslabljena Istra nije dugo izdržala na Poljudu. Iako je prošlo više od 1200 dana od posljednje Hajdukove prvenstvene pobjede nad Istrom u Splitu, već u 13. minuti igrači Igora Tudora su poveli, a u 37. i povećali prednost.

Ponovno je u glavnoj ulozi bio Bjelokošćanin Kouassi, koji je kod prvog gola pola posla napravio sam, sjajno je poslužio Marija Pašalića, a junak poljudske pobjede nad Dinamom bio je precizan iz neposredne blizine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Asistent kod prvog gola bio je strijelac kod drugog. Ovoga je puta asistent bio vrlo raspoloženi Jozinović, a Kouassi strijelac. U drugom dijelu Hajduk je imao još nekoliko prilika za povećanje vodstva, ali rezultat se nije mijenjao.

Inače, igrače Istre je na Poljudu dočekao prekrasan ambijent. Hajdukovci su prije susreta napravili koncert posvećen nedavno preminulom Vinku Coci, a dio te jedinstvene atmosfere možete pogledati u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/FFCos-sZIUs

Hajduk je sada ponovno izbio na čelo prvenstvene ljestvice. Podsjetimo, Dinamo je prije ove utakmice imao dva boda prednosti u odnosu na Splićane, a svoj susret 16. kola protiv Slaven Belupa će igrati u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo