UDARILI KONTRU

HAJDUK OTVORIO NOVU FRONTU PREMA HNS-u: Pogledajte u kakvim su majicama Splićani istrčali na travnjak!

Na dan kad su navijači i službeno postali vlasnici 25 posto kluba, u Hajduku su odlučili otvoriti novu frontu prema Hrvatskom nogometnom savezu (HNS).

U znak podrške sucu Bruni Mariću koji je prije nekoliko dana brutalno pretučen u Stobreču suci su uoči svih utakmica 12. kola hrvatskog prvenstva istrčali na travnjak u posebnim majicama. Bilo je tako i na Poljudu uoči nedjeljne utakmice Hajduka i Splita. Glavni sudac Andrej Burilo je s pomoćnicima izašao u majici na čijoj je prednjoj strani pisalo ‘Pokažimo crveni karton nasilju’, a na stražnjoj  ‘Stop nasilju. Svi za jednoga, jedan za sve’.

VELIKI PREOKRET NA POLJUDU: Bašić fantastičnim pogotkom doveo Hajduk do pobjede

Prijetnje s tribina

No, iz Hajduka su odlučili udariti kontru sucima i HNS-u, pa su tako igrači i trener Marijan Pušnik istrčali na travnjak u majicama s natpisom ‘Stop nasilju nad hrvatskim nogometom’. Nastavljen je na taj način sukob splitskog kluba s nogometnim vlastodršcima koji je svojedobno doveo i do velikih prosvjeda na Rivi.

A da u Splitu očito previše ne suosjećaju s pretučenim Marićem, kojem su u prošlosti puno puta zamjerali na obavljenom poslu, čulo se i na početku utakmice kada se s poljudskih tribina zaorila prijeteća poruka “Mariću, Srbine, čakija ti ne gine”.

ZASTRAŠUJUĆI IZLJEV MRŽNJE S POLJUDSKIH TRIBINA: ‘Mariću, Srbine, čakija ti ne gine’

 

Povratak na Net.hr