HAJDUK OSTAJE BEZ JEDNOG OD NAJVAŽNIJIH IGRAČA: / Vatrenog prodaju daleko ispod cijene, a evo i zašto

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Juranović je za Hajduk odigrao 165 utakmica, bio je dokapetan i kapetan momčadi, a sjajnim je igrama dogurao i do reprezentacije

26.7.2020.
15:13
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Obrambeni igrač Hajduka i povremeni član hrvatske nogometne reprezentacije, Josip Juranović, gotovo će sigurno napustiti Poljud u nadolazećem prijelaznom roku. Juranović je, dakle, svoju posljednju utakmicu vjerojatno odigrao protiv Intera, a nakon završetka sezone preselit će, navodno, u Poljsku.

Naime, Juranović je na meti španjolskog Cadiza, ali kako tvrdi 24sata njihova je ponuda zaista mizerna i iznosi tek pola milijuna eura. No, varšavska Legija navodno nudi oko 700 tisuća eura i 10 posto od budućeg transfera, a tu bi ponudu klub mogao lako prohvatiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

30.06.2020., Gradski stadion, Velika Gorica - Hrvatski Telekom Prva liga, 32. kolo, HNK Gorica - HNK Hajduk. Josip Juranovic Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Nažalost, Juranović će morati otići daleko ispod svoje realne cijene, koja je oko 2.5 milijuna eura, ponajprije zbog toga što je već ušao u zadnju godinu ugovora, što znači da već na zimu može otići bez odštete, a malo i zbog koronakrize koja je srozala vrijednost baš svim igračima na svijetu. Tako da je Hajduk morao prihvatiti nižu ponudu od inicijalne koju su tražili, ali opet, ne moraju ga niti davati u bescjenje.

Podsjetimo, Juranović je za Hajduk odigrao 165 utakmica, bio je dokapetan i kapetan momčadi, a sjajnim je igrama dogurao i do reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo