HAJDUK JE PREKINUO CRNI NIZ: / Splićani našli žrtvu!

Nogometaši Hajduka konačno su pobijedili! Splićani su prekinuli niz od četiri uzastopna poraza i s 2:0 savladali Slaven Belupo u Koprivnici u dvoboju 30. kola prvenstva.

26.4.2015.
19:54
VOYO logo

Hajdukovi snovi o Europi su opet aktualni, pobjeda na teškom gostovanju dat će Bijelima krila u završnici sezone. Nakon što su potpuno potonuli, gdje Stanko Poklepović i Goran Vučević nisu mogli pokrenuti momčad, uspio je to opet - Hari Vukas.

U prvoj utakmici nakon Vučevićevog odlaska, hajdukovci su pokazali da nisu potpuno potonuli. Iskusni Dejan Mezga i mladi Fran Tudor zabili su golove za goste, a i vratar Ivo Grbić se predstavio u dobrom svjetlu. Obranio je kazneni udarac Mirića i tako ugasio nadu domaćinu u povratak u utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjoj utakmici 30. kola Rijeka je bez problema nadigrala Istru 1961 (3:0). Dva gola za domaćina zabio je Marin Tomasov, dok je jedan djelo Španjolca Alexa.

Četvrti Hajduk sada ima 40 bodova, dva manje od treće Lokomotive, a tri više od petog Splita, dok je Slaven Belupo ostao sedmi sa 34 boda. Na vrhu je Dinamo sa 74 boda, druga Rijeka ima 62.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo