NIŠTA NOVO

[FOTO] HAJDUK ČEKA NOVA KAZNA: Torcida vlastitom glupošću okrenula čitav Poljud protiv sebe

Hajduk čeka kazna zbog bakljade Torcide

Torcida je ponovno svome klubu priskrbila probleme, kaznu i izbijanje novca iz i onako ne baš pune hajdukove blagajne.

U srijedu na Poljudu, za vrijeme utakmice 27. kola HNL-a između Hajduka i Dinama (0-1), najveće utakmice hrvatskog nogometa, na početku drugog poluvremena Torcida je zapalila desetke bengalki, neke od njih bacila je na teren, a ostatak stadiona, svjestan da je sve to otišlo predaleko, počeo je žestoko zviždati.

[FOTO] HAJDUK – DINAMO 0-1: Modri osvojili Poljud, Caktaš zbog udaranja Šunjića dobio crveni; na travnjaku je bilo prilično žestoko

Sve je gorjelo

U jednom trenutku sve je gorjelo, vidljivost s tribina i na malim ekranima bili su loši. I onda se dogodila spontana reakcija ostatka gledatelja na stadionu.

Tom divljaštvu usprotivili su se ostali navijači Hajduka kojima je, kako se čini, sve teže gledati kako glasna ta manjina koja se kune u ljubav prema klubu i koja se, kao, bori za pravdu u hrvatskom nogometu, svjesno svojim postupcima tom istom klubu šteti i izbija tisuće i tisuće kuna.

Pisali smo o tome kako je, prema informacijama kojima raspolažemo i koje dolaze iz Splita, došlo do podijele u razmišljanjima na Poljudu.

TORCIDA PRVO PODIGLA SPEKTAKULARNU KOREOGRAFIJU: A onda su s tribina počeli odjekivati – užasi!

Simpatizeri se ne slažu sa svim postupcima Torcide

Tu je Torcida s jedne strane, Naš Hajduk s druge. Torcida u biti upravlja spomenutom Udrugom, ali sad se pojavila ta tiha većina koja, izgleda, nije zadovoljna radom Udruge “Naš Hajduk”, nije zadovoljna situacijom u i oko kluba i, unatoč tome što je to zbog buđenja Hajduka u drugom dijelu sezone palo u drugi plan i smirilo se, u ovakvim situacijama se vidi da dobar dio navijača Hajduka, doduše uglavnom simpatizera, ne odobrava niti se ne slaže s nekim postupcima Torcide…

Bez ikakve sumnje, Hajduk čeka nova kazna. Da stvar bude gora, to se dogodilo nakon što je uoči dvoboja objavljeno kako je splitski klub kažnjen s 42 tisuće kuna zbog 33 baklje, devet bljeskalica i tri dimne kutije, čitavog pirotehničkog arsenala Torcide s utakmice u Puli protiv Istre u prošlom kolu.


Rezultati by SofaScore

Povratak na Net.hr