HAJDUK ĆE ŽALITI ZA BODOVIMA NA RUJEVICI: / Strahonja objasnio kako su gosti oštećeni za penal u Jadranskom derbiju

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Kao i u svakom pravom derbiju u Hrvatskoj, ostali su repovi koji se tiču suđenja

16.9.2019.
22:16
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

U derbi-dvoboju 8. kola Prve HNL u Rijeci su nogometaši Rijeke i Hajduka odigrali su 1:1, pa su Splićani opet preuzeli vodstvo na ljestvici.

Jadranski derbi na Rujevici okončan je remijem, čime zadovoljniji mogu biti gosti, kojima je ovo ujedno i prvi remi u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i u svakom pravom derbiju u Hrvatskoj, ostali su repovi koji se tiču suđenja. Sporan je bio prekršaj Luke Capana na Marinu Jakolišu koji je trebao završiti kaznenim udarcem za goste. No glavni sudac utakmice Fran Jović nije pokazao na bijelu točku.

Image
TORCIDINI ISPADI NA RUJEVICI STIŽU NA NAPLATU: /

Hajduku prijeti rekordna kazna i pražnjenje Poljuda?

Image
TORCIDINI ISPADI NA RUJEVICI STIŽU NA NAPLATU: /

Hajduku prijeti rekordna kazna i pražnjenje Poljuda?

"Obrambeni igrač je htio uklizati na loptu, ali lopta je ostala na istoj putanji i on je srušio igrača Hajduka. Ovdje se radi o kaznenom udarcu", rekao je Strahonja u HRT-ovoj emisiji Stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Remi na Rujevici

Rijeka je povela golom Franka Andrijaševića, povratnika na Rujevicu i bivšeg igrača Hajduka, koji je u 32. minuti ubačaj Lončara glavom sproveo u mrežu. Andrijašević je u 38. minuti pogodio i gredu, a u 67. minuti Halilović je zatresao vratnicu, dok se Hajduk mučio doći u priliku za gol. U 74. minuti Nejašmić je pucao tik pored vratnice, no u 78. minuti izjednačio mladi Tonio Teklić preciznim udarcem s 25 metara u sami lijevi donji kut. Teklić je ušao u igru tri minute prije gola.

Vodi Hajduk sa 16 bodova, koliko ima i drugoplasirani Dinamo, a Rijeka je četvrta s 12 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Burić zadovoljan, Bišćan razočaran

Trener Rijeke Igor Bišćan bio je razočaran raspletom utakmice.

“Nismo zadovoljni, tužni smo i razočarani jer bili smo bliže pobjedi. Imali smo dovoljno šansi da zabijemo gol kojim bismo prelomili utakmicu. Kako je tekao susret, tako smo se povlačili, nismo ih uspjeli držati dovoljno daleko od našeg gola. Jedna lopta je ušla, možda ona koja je djelovala najmanje opasno, ali to je tako. Da smo zabili drugi gol, najvjerojatnije bi bilo gotovo”, prenosi njegovu izjavu Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogo je zadovoljniji bio trener Hajduka Damir Burić.

“Mi smo rekli momcima da je teren na Rujevici brz, a kad se navlaži i ekstremno brz. Svaki pas nam je bio predug, imali smo nevjerojatno puno grešaka. Na poluvremenu smo razgovarali da ne možemo tako nastaviti. U drugom poluvremenu je bilo puno bolje, imali smo dobar protok baluna i dobru poziciju u međuprostorima, ali opet nam je falio zadnji pas. Veselim se zbog Teklića koji ima stvarno dobar šut. Bio je to interesantan Jadranski derbi gdje je svaka momčad imala svoje poluvrijeme. Podjela bodova je zaslužena, a mi smo u prvom dijelu imali za mene neshvatljive pogreške”, prenosi Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo